yumurta belirtisi mi ?

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
arkadaşlar ben biraz yumurta belirtisi var dedim ama birde size sormak istedim.Kuşum kuyrugunu asagı yukarı cok az sallanıyor.Halsiz birazda sanırım

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Ne zamandan beridir böyle ve kuşun popo kısmını dokunarak yumurta varmı yokmu bakabilirsiniz nazik bir şekilde kontrol ederseniz daha iyi...  alkisd  çiftleştiklerini gördüyseniz eger 1 hafta 10 gün içerinde yumurtalar gelir..

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
bugün daha farkettim çiftleştikleriine şahıt oldum ama denge saglıyamıyorlardı

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
Daha yeni elimle bakdım.Ve poposunun altındakı tuyler dokuluyor.Bide içi serttı demekkı yumurta olabilir
sorum eger kızgınlık yumurtasıysa kac tane olur

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
kemal bey bıraz halsız uyukluyor arada ve dıskısı hafıf sulu gelıyor normalmı bunlar

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Poposunun derisi açık bir şekilde gözüküyorsa yumurta var demektir. Biraz da şişlik olması lazım.
Belirtilerre göre bence yumurta var.

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
teşekkürler elimlede kontrol ettım var.Çok halsiz uyukluyor bırden kalkıyor yuvalıga gıdıyor bunlar normal mı acaba

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Furkan ORUÇ' Alıntı:
teşekkürler elimlede kontrol ettım var.Çok halsiz uyukluyor bırden kalkıyor yuvalıga gıdıyor bunlar normal mı acaba
yumurtlayacağı zaman böyle hareketler normal. Çünkü yuvayla uğraşıyor girip çıkıyor. Erkeğin çiftleşme isteğine karşılık vermeye çalışıyor.
Ama eğer yürüyemeyecek duruma gelirse yumurta tıkanması var demektir. O zaman müdahale etmeniz gerekir. Şimdilik sizin kuşunuzda öyle bir durum yok

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
peki teşekkurler bırde 2 gundur boyle kac gun sonra cıkar yumurta kızgınlık yumurtası olabılırmı kac dana kızgınlık yumurtası cıkarır

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Furkan ORUÇ' Alıntı:
peki teşekkurler bırde 2 gundur boyle kac gun sonra cıkar yumurta kızgınlık yumurtası olabılırmı kac dana kızgınlık yumurtası cıkarır
kızgınlık yumurtası atması ilk kuluçkalarıysa olabilir. 1 hafta içinde ilk yumurta gelir. 6-7 yumurta da yapabilir kızgınlık yumurtası da olsa

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Poposunun derisi açık bir şekilde gözüküyorsa yumurta var demektir. Biraz da şişlik olması lazım.
+111
bravo efekan:)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
öyle görünüyor