furkan oruc
Üyemiz
arkadaşlar ben biraz yumurta belirtisi var dedim ama birde size sormak istedim.Kuşum kuyrugunu asagı yukarı cok az sallanıyor.Halsiz birazda sanırım
yumurtlayacağı zaman böyle hareketler normal. Çünkü yuvayla uğraşıyor girip çıkıyor. Erkeğin çiftleşme isteğine karşılık vermeye çalışıyor.Furkan ORUÇ' Alıntı:teşekkürler elimlede kontrol ettım var.Çok halsiz uyukluyor bırden kalkıyor yuvalıga gıdıyor bunlar normal mı acaba
kızgınlık yumurtası atması ilk kuluçkalarıysa olabilir. 1 hafta içinde ilk yumurta gelir. 6-7 yumurta da yapabilir kızgınlık yumurtası da olsaFurkan ORUÇ' Alıntı:peki teşekkurler bırde 2 gundur boyle kac gun sonra cıkar yumurta kızgınlık yumurtası olabılırmı kac dana kızgınlık yumurtası cıkarır
+111R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Poposunun derisi açık bir şekilde gözüküyorsa yumurta var demektir. Biraz da şişlik olması lazım.
Belirtilerre göre bence yumurta var.
öyle görünüyorR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Poposunun derisi açık bir şekilde gözüküyorsa yumurta var demektir. Biraz da şişlik olması lazım.
Belirtilerre göre bence yumurta var.
olabilir hatta biraz da büyüyebilir dışkıFurkan ORUÇ' Alıntı:He birde Dışkısı sulu biraz bundan dolayımıdır ?