Yumurta belirtisimidir? (Resimli)

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Arkadaşlar merhaba,

3,5 ay önce aldığım hazır çiftlerimin yuvalığa girdiğini hiç görmemiştim. Ama bu günlerde yuvalıktaki çok az miktardaki talaşlarıda dışarı atmışlar.. Günün 1 saatini onlara ayırabiliyorum ama yuvalığa hiç girmiyorlar bu 1 saatlik zamanda. Talaşlarıda Dişimi atmış erkek mi bilmiyorum. Mürekkep balığı kemiğinide aşırı miktarda tüketmişler. Dişininde kanatları düşmüş gibi görünüyor ama yine siz değerli üstadlara sormak istedim. Yumurta var mı aceba?

(Foto makinasından korktukları için net olarak çekemedim. uzaktan çekim zzom yaptım bu kadar oldu kusura bakmayın.)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yumurta var mı? diye siz bakın. Popo kısmında bir şişlik var mı? Popo derisi belirginleşmiş mi? Belirtiler iyi yönde.

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Efekan dişi çok ürkek o nedenle strese girmesin diye yemini suyunu koyuyorum temizliğini yapıp kenara çekiliyorum. Elimle tutup bakmak isterim ama ürkek oldugu için kafeste büyük olduğu için uçuşuyorlar.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi altına doğru bakamaz mısın? Eline almayıp. Çünkü kesin bir şey söylemek için gerekli.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Yumurta var mı? diye siz bakın. Popo kısmında bir şişlik var mı? Popo derisi belirginleşmiş mi? Belirtiler iyi yönde.
Efekanında dediği gibi elinize almadan bakmaya çalışın bende pek almam elime ama tellere filan atladığında yada tünekteyken bakın zaten mutlaka görürsünüz yumurtaysa belli eder şişlik kendini. Benim kuşumda da yumurta sandık ama şişlik sırtındaydı popoda değildi yumurta değilmiş. İnşallah sizinki yumurtadır.

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Popo kısmı tüylerle kapalı.. Yuvalığın zeminini kemirmişler.. İnş. Yumurtadır. Tşkler...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Kazım TOPRAKSEVEN' Alıntı:
Popo kısmı tüylerle kapalı.. Yuvalığın zeminini kemirmişler.. İnş. Yumurtadır. Tşkler...
Eğer yumurta varsa bir kaç güne poposu şişer daha net anlaşılır.