Yumurta boş ne yapmaliyim

AliKORKMAZ

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
KORKMAZ
Arkadaslar 2 senedir bende yaklasik 3 ay once ilk kulucka yattu 6 bis yumurta cikti mlsf 10 gun once tekrar yumurtladi 6 adet yumurta oldu ilk yumurta cikali 12 gun oldu ve isik tuttum gene bos galiba hepsi disi kendini hazirliyor ama mlsf bos cikinca üzülüyorum suan yumurtalar hala altinda ne yapmaliyim ki hayvan sogumasin yol gosterirseniz sevinirim.

Adı
Serdar
Soyadı
POLAT
Yumurtaların boş olduğuna eminseniz altından alın hayvanın, boş yere yumurtada yatıp yıpranmasınve bu şekilde yeni yumurtaya hazırlık yaparlar, birde yumurtaların boş olup oolmadığını kontrol için en az 1 hafta bekleyin, yumurtanın boş olduğuna gerçekten de emin iseniz alın, yoksa karışmayın, kafesinizde kalamar kemiği muhakkak  bulunsun, ve mama takviyesi yapın. Umarım bir dahaki kuluçkada dolu çıkar

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Yumurtaları altından alınca kuş gerçekten çok üzülüyor. Benim dişi kuşumda geçen sene 6 boş yumurta yapmıştı 20 gün yattı yumurtaları kontrol ettim hepsi boştu altından aldım. Kuş o kadar üzüldü ki 1 hafta içinde hastalanıp öldü. Yakınlarında üretici varsa bence 1 tane dolu yumurta alıp kuşun altına koy. Hem 1 tane yavrun olur hem kuş tecrübe edinir. Geçen hafta bu konuşu açmış olsaydın ben sana benim Jumbomun yumurtasını verirdim. Dolu yumurtaydı konu açtım bi kişi almadı o yumurtada öyle zayi oldu. :((

AliKORKMAZ

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
KORKMAZ
Ikamet mardin butun kysculara anlattim derdimi hic biri vermedi bir tane yumurta parasiyla neyse alacagim ama bulamadim

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
eminsen kardeş yumurtaları al altından zaten zaman geçince kendi kırar

AliKORKMAZ

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
KORKMAZ
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
Batmana yolunuz duserse ucret almadan yumurta veririm size.
Çok teşekkürler ama mlsf hafta ici is guc nedeniyle mumkun degil. Tekrar cok tesekkurler.