yumurta cıkmadan dışarı çıkmaya başladı

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
S.a benim dişi ilk kez yumurtluyacak 1 haftadır yuvada konaklıyordu dun yumurta şişliği olmuş fakat bugun dışarda gezmeye başlamı ara ara giriyor yuvaya yumurtyı dışarı yaparmı_? Yumurtayı dışarı yapmaması için ne yapablirim_?

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
yuvalığın içine girip çıkıyorsa yuvalığa yumurtlar korkmanıza gerek yok sizin yapacanız tek şey kuşlarınızı rahatsız etmeyin sitrese girmesinler

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
yuvalıktan arada çıkacakki ihtiyaçlarını gidersin yani yumurtası varken bile yuvadan çok kısa bir süre çıkması normaldir sorun yok sizin kuşunuz daha yumurtlamamı  anlattığınıza göre az kalmış.....  şöyle olsaydı sorun ourdu 3 yumurta yaptı ama yuvalığa halen girmiyor kuluçkaya girmiyor deseydiniz yumurtaya yatmıyor sorunu olurdu 

merak etmeyin kuşunuz yuvanın yerini biliyor yuvaya güvenmişki baya bir zaman geçirmiş orda yuvaya yumurtlayacaktır hadi hayırlısı

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Eyw. rahatlattınız beni birazdan kontrola gidicem yemliklerini yenilyecem mama vericem vs. muhtemelen yumurtlamıstır inş.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşları rahatsız etmeyin. İlk yumurtayı yumurtladıktan sonra yatmayabilirde buda normal bir durum. Muhabbetler genellikle 2. yumurtadan sonra yatmaya başlarlar

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Kuşları rahatsız etmeyin. İlk yumurtayı yumurtladıktan sonra yatmayabilirde buda normal bir durum. Muhabbetler genellikle 2. yumurtadan sonra yatmaya başlarlar
Şahin Abime katılıyorum  ;)