Yumurta Hakkında Sorum

mubis79

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Tezel

Gördüğünüz üzere 4 adet yumurta bulunmaktadır.
1. Yumurta 21 nisan
2. Yumurta 03 mayıs
3. Yumurta 05 Mayıs
4. Yumurta 07 Mayıs
tarihlerinde çıkmıştır bu 4 yumurtaya ışık kontrolü yapmaktayım fakat yumurtanın içinde sarımsı renk var hepsinin birazcık da beyazlık var sizce içinde varmıdır yavru? Bu arada yumurtanın üstündeki siyah rengi ben yaptım işaret koydum belli olsun diye.

Ali KAYGANA

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kaygana
youtubda dolu yumurtanın nasıl görünmesi gerektiği gibi videolar var. o daha yararlı olur her yumurta için çıkış tarihinden sonra 4 gün geçmesi gerek eğer hep sarı bomboş ise yumurtaları ılık bir su kabına koyun gözlemleyin yumurtalarda hiç bir hareket yoksa boştur .

swackhammar

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Pirinççi
:) merhaba öncelikle yumurtaların çıktıgı süreden en az 6 gun sure sonra bak ışıga tutup egerki kırmızı damarlı renk görmessen demekkı boştur. yumurtanın içi sarıysa zaten boştur. sakın ola sakın yumurta çıktıktan sonra ıkı veya 3 gun sonra bakınca yıne sarı göstrebılır aldanıpta boş dıye kırmayın en guzelı ellemeyın bence boş sa  zate annesi yuvadan atar kendısı.. egerkı sureklı dişinin yumurtaları boş çıkıyorsada size bu konuda hemen yardımcı olucam ve bu konuda gayet ıyı bılgım var.. saygılar dilerım.. bye

mubis79

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Tezel
4 Yumurta mevcut bunların hepsinin boş olma ihtimali var mı?

Bir de bu yumurtlama süreci sona erdiğinde birdaha ne zaman yumurtlayabilir?

swackhammar

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Pirinççi
4 yumurta var ama şimdi görmem gerek bakmadan yorum yapamam ama ilk yumurta ne zman çıktı oda önemli bu konuda bana açıklayıcı bir açıklama yaparsan bnde sana ona göre yardımcı olurumm ..

swackhammar

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Pirinççi
birde yumurtlama süreci sona erdiginde taaki dişinin tamammen yumurtalardan ayrılıp erkekle eşleşene kadar eşleşmeden 15 gun içinde alırsın yumurta tabiki dişinin pili bitmesse

mubis79

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Tezel
Ali PİRİNÇÇİ' Alıntı:
4 yumurta var ama şimdi görmem gerek bakmadan yorum yapamam ama ilk yumurta ne zman çıktı oda önemli bu konuda bana açıklayıcı bir açıklama yaparsan bnde sana ona göre yardımcı olurumm ..
Orada tarih belirttim zaten...

Başka önerisi olan var mı? Yumurtaları kontrol ettim hepsinin ortasında sarılık var.