yumurta hala yok

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
hayırlı akşamlar kuşlarımın çiftlesmesine ragmen hala yumurta yok. acaba bir sorun mu var yoksa beklemem mi gerek? tesekkür ederim

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
şöyle söyliyim batuhan abi fazla takip edemiyorum ama bir günde 2kere çiftleştiklerini gördüm

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
peki kaç gün oldu ? yuvaya girip çıkıyorlarmı erkekle anlaşıyormu yemleşme durumları nasıl daha kapsamlı bi bilgi verirmisiniz

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Çiftleşmeden sonra 10 gün içinde ilk yumurta gelir. Kuluçkaya 2 yumurtadan sonra yatar dişi.

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
gayet iyi anlaşılıyor, yaklaşk 1 hafta oldu erkegin yanına dişiyi atalı atar atmaz çiftleştiler. şuanda da bi sorunları yok öpüşüyolar çiftleşiyolar mama veriyorum yiyolar yemlerde aynı şekil. bi sorun yok yani abi

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Öncelikle bana abi demene gerek yok Emre abi. Çünkü 13 yaşındayım. Dişinin poposunda bir şişlik dışkısında büyüme kemirmesinde artış var mı? Bu belirtiler varsa yumurta yakındır. Bu arada yuvada da fazla vakit geçiriyor mu?

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
dişide saydıgınız degişiklikleri göremiyorumm yuvaya ilgisi var içeri filan bakıyo ama girdiğini görmedim

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
O zaman çiftleşme başarısız olmuş olabilir. Her çiftleşmeden yumurta gelmeyebilir.

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
daha yeni eşleştirdim kuşları bekliyorum bi sorunları yok kuşların gayet sağlıklı hareketli ve kızgınlar erkegim bos durmuyo öpüşüyo bişeyler yapıyo dişi kendini hazırlıyo diye düşünüyorum inşallah yakın zamanda yumurta gelir