Yumurta içinde ölüm

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Az önce yumurtaları ılık suda kontrol ettim günleri geçmişti kıpırdama yoktu suda kırdım baktım 3 yumurtanında içinde yavru ölmüş çok üzücü bi durum moralim 0 şuan ya yumurtaların hepsi doluymuş sadece 2 yavru çıktı 3tanesi içinde öldü  :'( :'( :'( :'( :'(

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Üzülmeyin inşallah yine yaparlar. Sağlık olsun çıkanlar sağlıkla büyür inşallah.

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Üzülmeyin inşallah yine yaparlar. Sağlık olsun çıkanlar sağlıkla büyür inşallah.
İnşallah ama üzülmemek elde değil boş olsalardı hiç üzülmezdimde hayata gözlerini açamadan gittiler  :'(

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
odadaki nem durumuna ve sıcaklık durumunu bir kontrol et benimde geçen 3 yavrum öyle heba oldu gitti peteğin yakınındaydı sıcaklık çok olduğu için yumurtanın içinde ki sıvı kuruyup gitti geçmiş olsun üzülme yine yaparlar

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Burak SİPAHİ' Alıntı:
odadaki nem durumuna ve sıcaklık durumunu bir kontrol et benimde geçen 3 yavrum öyle heba oldu gitti peteğin yakınındaydı sıcaklık çok olduğu için yumurtanın içinde ki sıvı kuruyup gitti geçmiş olsun üzülme yine yaparlar
Benimde kafes petegin yakınında bu yavruları büyütsün degiştircem yerini galiba o yüzden öldüler

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
arkadaşım bir dahaki sefere yumurtaları numalarandır kuş kuluçkaya yattıktan sonra gün tut. günü gelen yumurtayı ılık ıslak bez veya pamuğa hafifce sar o zaman kuş yumurtadan diğer türlü kabuk çok sert oluyor kuş kıramıyor.

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
İsa YILMAZ.' Alıntı:
arkadaşım bir dahaki sefere yumurtaları numalarandır kuş kuluçkaya yattıktan sonra gün tut. günü gelen yumurtayı ılık ıslak bez veya pamuğa hafifce sar o zaman kuş yumurtadan diğer türlü kabuk çok sert oluyor kuş kıramıyor.
bidahakine kesinlikle numaralandırcam bu ilk yavru alışım biraz acemiligime geldi ama en azından öğrenmiş oldum