Yumurta Kafesin içinde YARDIM !!!!!!!

ilkercay

Takipçi Üyemiz
Merhabalar ben yaklaşık 2 gün önce bir çift muhabbet aldım daha önce kuşlarıdan üç ağız yavru alınmış ve yavrularını uçurmuş.kuşları alırken daha yumurtası yoktu ama yuvalığın içine sürekli giriyordu eve getirdim 10-15 dk sonra evdeki yuvalığa girdi ama bir daha içeri girmedi bugün ise sabah mamalarını koyarken bişey yoktu ama akşam mamaları almak için kafese yanaştığımda tabanda yumurta vardı.bende yumurtayı aldım ve yuvalığa koydum daha sonra dişi görsün diye yuvalığa soktum ama içeri girer girmez dışarı çıktı.şimdi sorum 1-doğru mu yaptım yumurtayı almakla 2- yumurtlamaya devam edermi cvp veren herkeze şimdiden teşkkürler ve saygılar

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
yumurtayı  koymakla doğru yapmışsınız. şansınız yaver giderse yuvalığa girip diğer yumurtaları bırakır. yoksa hiç de girmeyebilir. siz çok rahatsız etmeyin. alışma süresi kuştan kuşa göre değişir. yer değişikli strese sokar

ilkercay

Takipçi Üyemiz
Bendeki bu şansla bunlar senelerce girmez ordaki yumurta çürür saolun gider tşk ederim cvp için

ilkercay

Takipçi Üyemiz
yumurtalı başka çiftim yok bir çiftim daha var erkek çok uğraşıyor ama dişi daha kabullenmedi kaşıyorlar falan ama bakcaz onlarda da bir icraat yok :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yumurtlamaya devam edeceğini sanmam. Yer değişikliğinden dolayı yuvaya ilgisi kalmayacaktır. Yeni ortamına alıştıktan sonra normale döner

ilkercay

Takipçi Üyemiz
Bakalım eğer ertesi gün bir yumurta daha gelirse buradan bilgi veririm herkeze tşk ve saygılar.

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
benimde başıma aynı olay geldi dişi yumurtaya bakmadı ve o günden sonra bir daha yumurtlamadı hala ortama alışamadı galba 3-4 ay oluyor hala çiftimde çiftleşme belirtisi yok sizce ne yapmalıyım?

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
bende aynı şeyi düşünüyorum ama bu çiftim bayağı iyi anlaşıyor ve birbirleriyle ilgileniyorlar:)))

ilkercay

Takipçi Üyemiz
Herkeze günayjdın arkadaşlar konuya geçen çiftimin şu saat itibari ile çiftleştiklerini gördüm şimdi yorumlarınızı bekliyorum yuvaya girermi yumurta ne zaman gelir değerli ustalardan ve bilgisi olan  herkezden yorum bekliyorum saygılar.....