Yumurta karninda ama yuvaliga girmiyor

Sezer Yıldız

Üyemiz
Adı
Sezer
Soyadı
Yıldız
Selamlar.2 gun once es muhabbet kuşu aldim arkadasimdan..disi kuşun karninda yumurta var belli oluyor..yer degisikliginden sonra yuvaliga bi kez bile girmedi..sebebi nedir.yuvaliga girdikleri zaman beni göremiyorlar ters açıdan asili yuvalik..benden mi korkup girmiyor ya da henüz yerini mi yadirgadi...acil yardim lutfen

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Biraz multivitamin takviyesi yapın. Mama da verin. Vitamin takviyesi ortama alışmalarını hızlandıracaktır. Yerdeğişikliği ve hatta kafes yön değişikliği bile yapmayın. Dişi çok tedirgindir. Kafese yumurtlarsa ve kırmazsa yumurtayı alın yuvaya bırakın.

Sezer Yıldız

Üyemiz
Adı
Sezer
Soyadı
Yıldız
Yuvaligin takili oldugu açı veya yonle alasi yok degil mi..daha yumurtlamadi karni şiş kanatlari düşük.sanki ayakta uyuyor gibi..

Sezer Yıldız

Üyemiz
Adı
Sezer
Soyadı
Yıldız
Yerini de mecburen degistirdim arkadasimdan alip kendi evime getirdim..diger odalar soguk diye oturma odasina koydum kusalari..orasi da biraz gürültülü ama yapacak birsey yok ona da..

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Söylemek istediğim şu artık bir yere karar vermişsinizdir. Yerini bir daha değiştirmeyin. Yumurtada da yerdeğişikliği tehlikelidir. Bunuda yapmayın. Diğer gıda ve besin takviyelerini yapın. Gerisi kuşlarda.