Yumurta Kontrol Lambası (Egg lume)

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Bu konu hakkında araştırma yapıyordum. Sizlerle de paylaşmak istedim.

Öncelikle yumurtanın içerisine bakalım.

Aşağıdakiler ise yumurta kontrol lambası olarak kullanılan bazı örnekler:

Aşağıdaki ise bir üreticinin kendi el emeği ile yapmış olduğu Yumurta Kontrol Lambası.

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Bunlardan bitane alsak tecrübesi olmayan biri olarak bnm işime yararmı kolaylık sağlarmı_? Bide nerden alabiliriz_?

E

elaziz2316

Guest
akifsagay' Alıntı:
Bunlardan bitane alsak tecrübesi olmayan biri olarak bnm işime yararmı kolaylık sağlarmı_? Bide nerden alabiliriz_?
    Aşağıdaki adresten site üyelerimizden alanlar oldu. Tabiki bu iş tecrübe işi. Zamanla sizde tecrübe edinirsiniz. Yumurtaya kaç günlükken lamba ile bakılır? Bakıldığı gün itibari ile görünmesi gereken dörüntü nedir? Doğru görüntü gözükmüşmüdür? vs. vs. Bunlar hep zaman ile kazanılacak tecrübedir. Ama Tecrübe sahibi olmadan da kesin karar vermekten sakının. Hangi günde nasıl gözükmeli şeklinde resimli anlatımlar bulunmakta. Üye arkadaşlarımızın bu konu ile ilgili daha önceden açmış oldukları forumları inceleyebilirsiniz.

http://www.dostpetshop.com/urun.php?uid=223

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
paylaşım için teşekkürler
ben ilk resimdeki yumurta içerisindeki civcive takıldım gözleri açık :)

E

elaziz2316

Guest
Ömer ADAM' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler
ben ilk resimdeki yumurta içerisindeki civcive takıldım gözleri açık :)
    Zannımca resmi hazırlayan kişinin bu şekilde hoşuna gitmiş olabilir. Kim bilir?  :-[

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Teşekkürler paylaşım için. Küçük led el el fenerleri var japon pazarları ve balık av malzemeleri satan yerlerde mecut, aynı işi görür zannedersem. (parmak boyutunda)