M Mehmet Gün Üyemiz Katılım 29 Nis 2016 Mesajlar 44 Konum Ankara Adı Mehmet Soyadı Gün 18 May 2016 #1 Haftada 1-2 kere haşlanmış yumurtayı mama olarak veriyorum bu sefer havuç ve bebe bisküvisi aldım 1 çift kuş var havuç ve bisküviyi ne kadar katmam lazım 1 yumurtaya yarım havuç ile 2 bisküvi yetermi?
Haftada 1-2 kere haşlanmış yumurtayı mama olarak veriyorum bu sefer havuç ve bebe bisküvisi aldım 1 çift kuş var havuç ve bisküviyi ne kadar katmam lazım 1 yumurtaya yarım havuç ile 2 bisküvi yetermi?
M Mehmet Gün Üyemiz Katılım 29 Nis 2016 Mesajlar 44 Konum Ankara Adı Mehmet Soyadı Gün 18 May 2016 #2 Birde havuç rendeden geçirilmesi yetermi çok ufakmı olması lazım keza bisküvi de?
O ozanizgi Takipçi Üyemiz Katılım 27 Şub 2011 Mesajlar 133 Konum Bolu Adı ozan Soyadı izgi 18 May 2016 #3 Rendeden geçmesi yeterli. çeyrek havuç, yarım cici bebe, yarımda etimek yeterli
M Mehmet Gün Üyemiz Katılım 29 Nis 2016 Mesajlar 44 Konum Ankara Adı Mehmet Soyadı Gün 19 May 2016 #4 Ozan İZGİ' Alıntı: Rendeden geçmesi yeterli. çeyrek havuç, yarım cici bebe, yarımda etimek yeterli Genişletmek için tıkla ... peki tşk
Ozan İZGİ' Alıntı: Rendeden geçmesi yeterli. çeyrek havuç, yarım cici bebe, yarımda etimek yeterli Genişletmek için tıkla ... peki tşk