Yumurta Rendeleyici..

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Arkadaşlar bizimkilerin Herşey 1 TL dükkanından aldıkları yumurta rendeleyiciyi sizlere sunmak istedim.. Ben ilk defa gördüm ve Rende makinesinde yumurtaları parçalamak yerine bunda yapmak daha kısa ve kolay sürdü... Temizlemesi kolay kullanımı basit.. Buyrun resimler :) ;

Evet burda yumurtayı koyup sıkıştırıyoruz..

Düz ve tane tane parçaladı;

Sonra bozmadan yumurtaları yan çevirip istediğiniz ölçüye kadar çevirip kesebilirsiniz ..

ve hazır :)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Siz yinede rendeden şaşmayın tek seferde  şip şak...Baksanıza sizin üründe bir otarafa, bir bu tarafa çevir, de bıçakla üzerinden geç baya bi zahmetli, boy da istenilen ideal ölçülerde olmuyor...Yinede paylaşım için teşekkürler...

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
yuvarlak rende dışı plastikle kaplı kolu var çevriliyor. İnce ince rendeliyor.4-5 tl civarında ben kullanıyorum .memnunum

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Yahya SAYIN' Alıntı:
Siz yinede rendeden şaşmayın tek seferde  şip şak...Baksanıza sizin üründe bir otarafa, bir bu tarafa çevir, de bıçakla üzerinden geç baya bi zahmetli, boy da istenilen ideal ölçülerde olmuyor...Yinede paylaşım için teşekkürler...
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bence bunu kuşlara elma dilimleyip verirken daha kullanışlı olur. Paylaşım için teşekkürler