Yumurta Sıcaklığı

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
Dişi kuşum ilk yumurtasını yaptı çifleştikten 7-8 gün sonra.Genellikle hergün çiftleştiklerine şahit oluyorum erkek az çok beceremesede :D. İlk kuluçkası şuan ilk yumurtasını yaptı bugün 2. gün 2. yumurtayı bekliyorum. Yumurtaya kuluçkaya yatıyor fakat çıkıyor arada bekliyor yuvanın önünde baya sonra tekrar giriyor ve ara ara tekrar çıkıyor baya duruyor dışarıda ve yuvanın girişinde. Yarım saat kuluçkadaysa yarım saatte dışarıda duruyor yani.Anlamadım gitti normal birşey mi ? bu yumurtayı ne kadar boş bırakabilir bir dişi kuş? yarım saat- bir saat bıraktığı zaman bozulmaz mı yumurta ben mi yanlış biliyorum? Teşekkürler şimdiden

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Kuşu çok rahatsız etmezseniz yumurtalara yeterli miktarda yatar ve yumurtalar saglikli bir şekilde çıkar. Ara sıra dışarıda takılması normal şeyler. 2. Ve 3. Yumurtadan sonra yumurtaya daha çok yatmaya başlar

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
Kuşu çok rahatsız etmezseniz yumurtalara yeterli miktarda yatar ve yumurtalar saglikli bir şekilde çıkar. Ara sıra dışarıda takılması normal şeyler. 2. Ve 3. Yumurtadan sonra yumurtaya daha çok yatmaya başlar

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
Sağolun arkadaşlar bugün 3. yumurtayı bekliyorum kalkmıyor artık kolay kolay üstlerinden :D