Yumurta Sorunu - Yardım-

Numan54

Yeni Üyemiz
Adı
Numan
Soyadı
YILMAZ
s.a arkadaşlar dişi kuşum geçenlerde yumurtlamıstı bir adet fakat on günün sonunda boş olduğunu anladım ve yumurtasını aldım. aradan 15 gün geçti  3  4  gündür popo su şiş ve sanki nefesi poposundan alıyor gibi her nefeste popo ve kuyruk kımıldıyor bu yumurtlayacağı anlamına mı gelir. yuvaya girip çıkıyor dışkısıda büyük ve günde 4  5  kez çiftleştiklerini görüyorum

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
MaşAllah. çiftleştiklerinide görmüşsünüz yakında yumurta gelir inşAllah.yuvayla alakası fazlaysa kemirme fazlalaştıysa kalamar kemiğinide fazla tüketiyorsa kısa bir süresi var Allah'ın izniyle...

Numan54

Yeni Üyemiz
Adı
Numan
Soyadı
YILMAZ
bır kez yumurtladı zaten ama devamı gelmedı tek yumurtada kaldıoda boştu zaten aldım altından. şimdi popodan nefes alıyor gibi ve şiş onun sebebi nedir ?

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
önceki yumurta kızgınlık yumurtasıdır çiftleşmedikleri için boş çıkmış. bu yumurtlama belirtisi ama yumurta tıkanmışta olabilir 1-2 gün daha bekleyin hala yumurtlamassa zeytinyağını poposuna hafif hafif sürün kolay gelsin.

Numan54

Yeni Üyemiz
Adı
Numan
Soyadı
YILMAZ
ozamanda çiftleşiyorlardı defalarca yinede kızgınlık yumurtası olma ıhtımalı varmıdır

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
ilk yumurtayı yumurtladığında çiftleriniz kaç günlüktü?

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Size tavsiyem sadece biraz sabır. Ben kuşlarımın 3 ay çiftleşmesine şahit oldum yumurtalar 3 ayın sonunda geldi. Sadece sabırlı olun kuşun poposuna zeytin yağı sürmek için 10-15 gün daha bekleyin.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
uğur abi kuşun sergilediği hareket tıkanma belirtisi olabilir o yüzden sürmesinde fayda var diye düşünüyorum yanlışmı abi?

Numan54

Yeni Üyemiz
Adı
Numan
Soyadı
YILMAZ
kuslarım neredeyse ıkı yasında  yumurta ıcın sabırsızlıgım yok ama sadece poposu neden şiş ve neden orası damar gibi atıyor kuşa birşey olurmu derdim o arkadaşlar