Yumurta Sorunu

gfbli1

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KAYACIK
İlk defa çiftleşen kuşumun altında 3 yumurta vardı.Yumurtalar ikişer gün arayla geldi.Kuşları hiç bunaltmadım günde sadece bir kere kontrol ediyordum bugün kontrol ettiğimde 2 yumurta olduğunu fark ettim kafesin içine baktığımda diğer yumurtanın kafesin içinde olduğunu gördüm ve kırılmıştı yumurtanın içinde sarı renkte birşey vardı. Yarın bir yumurta daha gelmesi gerekiyor ama sorun şu ki bu yumurtayı neden yuvalıktan attılar acaba kırıldığı için mi attılar yoksa attıkları için mi kırıldı diğer yumurtalarda da aynı sorun olur mu?

esd

Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
DEMİR
yumurta boş olduğu için atmışlar beklemeye devam edin diğer yumurtalarda boş ise aynısını yapabilirde yapmayabilirde sizin yapmanız gereken kalan yumurtaların kuluçka zamanını beklemek eğer yavru çıkmaz ise yumurta kontrolü yaptıktan sonra yumurta boş ise atmak dolu ise beklemek olacaktır.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
ilk defa yumurtlayan kuşlarda olabilir. Benim de ilk yumurtlayan çiftim 6 yumurtanın ilk 3 nü attı diğerlerini atmadı

gfbli1

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KAYACIK
Yumurtanın içindeki sarı renkteki madde yumurtanın boş olduğunun mu göstergesi ?
Yumurtada döllenme olmamış mı ?

Kara Erbay

Uzman Üyemiz

YUMURTAYI KARANLIK BİR ODADA IŞIK TUTTUĞUNUZDA DAMARLAR GÖZÜKÜYORSA DOLU DAMARLAR GÖZÜKMÜYORSA BOŞ YUMURTADIR.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
BELKİ YUVANIN İÇİNDE KIRILIP  KUŞA YAPIŞIP DIŞARIDA DÜŞMÜŞ OLABİLİR
KESİN BİR ŞEY SÖYLENEMEZ 

gfbli1

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KAYACIK
YUMURTAYI KARANLIK BİR ODADA IŞIK TUTTUĞUNUZDA DAMARLAR GÖZÜKÜYORSA DOLU DAMARLAR GÖZÜKMÜYORSA BOŞ YUMURTADIR.
[/quote]

Tamamda yumurta kırıktı ve içinde kuru sarı bir madde vardı bu kriterlere göre yumurta boş muydu ?

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Ali DEMİR' Alıntı:
yumurta boş olduğu için atmışlar beklemeye devam edin diğer yumurtalarda boş ise aynısını yapabilirde yapmayabilirde sizin yapmanız gereken kalan yumurtaların kuluçka zamanını beklemek eğer yavru çıkmaz ise yumurta kontrolü yaptıktan sonra yumurta boş ise atmak dolu ise beklemek olacaktır.
Aynı düşüncedeyim ;)