yumurta tıkanması ve zar gibi yumurta

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
iyi  aksamlar arkadaşlar  daha  önce yumurta tıkanması yaşamıştım  dişimi kaybettim  bi  dişimde daha  yumurta tıkanması  olduğunu  anladım ve  zeytin yağı uygulayıpovaladım  daha  sonra  yumurtayı  kafesin  dibine  doğurmuş ve zar gibiydi bu iki kuş  ben  yeni  aldım benm  kuşlarımda  böyle  bi  sorun yok ama aldığım  arkadaş  hiç  vitamin vermemiş  demkki  bi soruum daha  olucak  mürekkep  balığı  kemiği  yerine  gaga  taşı ve  vitamin  versem  problem olurmu

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mürekkep balığı kemiğindeki kalsiyum yüksek orandadır. Bence vitamin ve gaga taşını kullanın ama mürekkep balığı kemiği da çok önemlidir.

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Mürekkep balığı kemiğindeki kalsiyum yüksek orandadır. Bence vitamin ve gaga taşını kullanın ama mürekkep balığı kemiği da çok önemlidir.
teşekkür  edrim bilginiz için bu yumurta  tıkanması  başıma  dert açıyor

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hayri KOÇ' Alıntı:
teşekkür  edrim bilginiz için bu yumurta  tıkanması  başıma  dert açıyor
Yumurta çıkarılsa bile hayvanlar çok yorgun düşüyorlar tıkanmadan sonra. İnşallah bir daha karşınıza çıkmaz abi  icon_pray

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Yumurta çıkarılsa bile hayvanlar çok yorgun düşüyorlar tıkanmadan sonra. İnşallah bir daha karşınıza çıkmaz abi  icon_pray
inş kendi  kuşlarımda  sorun yaşamadım yeni  aldıklarımda  yaşadımm burda  düzgün veteriner  yok  ekipmanlarım  olsa ben veteriner  kadar  bilgim var bide  vetriner  olsa  bile  maddi  durum  el vermiyor

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hayri KOÇ' Alıntı:
inş kendi  kuşlarımda  sorun yaşamadım yeni  aldıklarımda  yaşadımm burda  düzgün veteriner  yok  ekipmanlarım  olsa ben veteriner  kadar  bilgim var bide  vetriner  olsa  bile  maddi  durum  el vermiyor
Doğrudur  :(