Yumurta yeme

Çağrı SÜPAHÜ

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.youtube.com
Adı
Çağrı
Soyadı
SİPAHİ
Arkadaşlar çiftim gayet iyi çiftleşiyor ediyor ama yumurtasını yiyor daha önce ilk kuluçkasından 1 yavru aldım 2 ay önce de yumurtasını yedi sıcaktan girmek istemiyor dedim ama şimdi 20 -22 derece nem güzel mama falan veriyorum sorun yok gibi ama neden yer yumurtayı araştırmadığım yer kalmadı.Satmak istemiyorum yavrularını almak istiyorum.

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
ustalar daha iyi bilir ama ........yumurtalara dokunursan ondan yer.... yada bazı kuşlar kıskanç oluyor bakınca bile yiyeyebilir .... yada boştur....bence

Çağrı SÜPAHÜ

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.youtube.com
Adı
Çağrı
Soyadı
SİPAHİ
Kuşları fazla rahatsız etmem.Yumurtlamış mı diye baktım yumurtayı yemiş.Boş olacağını sanmıyorum 2 ay önce de kurtarabildiğim tüm yumurtaları doluydu.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Kusun kafesine kalamar kemigi asın... aynı zamanda mama yaparken kalamar kemigini toz haline getirip mamanızın icine koyun.. yumurtayi yemesinin 2 sebebi vardır.. 1.si kus alıskanlık haline getirmistir.. 2.si ise kalsiyum ihtiyacını gideremedigi icindir.. genelde 2. şık sebeptir...

Çağrı SÜPAHÜ

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.youtube.com
Adı
Çağrı
Soyadı
SİPAHİ
Yok behsat abi kalamar kemiği sürekli asılı bitince değiştiririm aynı zaman da mamalarına kalamar kemiği tozu da katıyorum bu forum dan çok şey öğrendim uyguluyorum hepsini.Aynı zaman da diazym 256 bira mayası falan da kullanıyorum yumurta havuç eksik etmiyorum.Alışkanlığı nasıl durdurabiliriz ki var mı çözümü

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Çağrı SİPAHİ' Alıntı:
Yok behsat abi kalamar kemiği sürekli asılı bitince değiştiririm aynı zaman da mamalarına kalamar kemiği tozu da katıyorum bu forum dan çok şey öğrendim uyguluyorum hepsini.Aynı zaman da diazym 256 bira mayası falan da kullanıyorum yumurta havuç eksik etmiyorum.Alışkanlığı nasıl durdurabiliriz ki var mı çözümü
sahte yumurta koy altına

Çağrı SÜPAHÜ

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.youtube.com
Adı
Çağrı
Soyadı
SİPAHİ
Sağol abi 2 ay önce yaptığım gibi yapıcam ama şuan kuluçka da hiç çiftim yok yavruluya koyucam kabul ederse eder etmezse malesef