YUMURTADA YATAN GÖKKUŞAKLARIMDAN BAZILARI (BEHSAT TİĞİZ BATMAN )

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
MAşallah abi ya göz zevkine boğdun bizi senden aldığım tepelinin 2 yavrusu var nazar olur diye koymuyorum biraz tüğlensin daha et koyucam inşallah tepeleri olur diye ümit ediyorum

umutarslan

Üyemiz
Web sitesi
www.ufukcati.com
Adı
Umut
Soyadı
Arslan
Behzat bey maaşallah çok güzel kuşlar. Bu arada gizli takipçinizim yaptığınız işler takdire şayan başarılarınızın devamını dilerim. thumbsupbo

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Muhammed SÜMERCAN' Alıntı:
MAşallah abi ya göz zevkine boğdun bizi senden aldığım tepelinin 2 yavrusu var nazar olur diye koymuyorum biraz tüğlensin daha et koyucam inşallah tepeleri olur diye ümit ediyorum
tsk ederim muhammed.. 2 yavruyu saymıyorum muhammed bakımlarını iyi yap o yuvada en az 5 yavru olmalı.. bi dahaki agız.. güzel bir bakım yap tüneklerine dikkat et.. yavruların hayırlı olsun simdiden kazasız belasız buyurler ins..

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
İnşallah abi yalnız ona zor eş buldum 4 erkek değiştirdi enson birtane kabul etti bir aya sürmeden yumurtladı 3 yumurta geldi 2 si çıktı bakalım ilk yavrularıydı ondan herhalde

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Muhammed SÜMERCAN' Alıntı:
İnşallah abi yalnız ona zor eş buldum 4 erkek değiştirdi enson birtane kabul etti bir aya sürmeden yumurtladı 3 yumurta geldi 2 si çıktı bakalım ilk yavrularıydı ondan herhalde
ilk kuluckalar normaldir boyle olması ikinci kulucka yumurta ve yavru sayısı yukselecektir.. hayırlı olsun kardesim..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Umut ARSLAN' Alıntı:
Behzat bey maaşallah çok güzel kuşlar. Bu arada gizli takipçinizim yaptığınız işler takdire şayan başarılarınızın devamını dilerim. thumbsupbo
umut bey tsk ederim.. gizlilige gerek yok :) istediginiz zaman yazabilirsiniz saygılar

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
MAŞALLAH KARDEŞİM İŞİNİ HAKKIYLA EKSİKSİZ YAPAN BİRİSİN SENİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

ŞEMSETTÜN SEVÜNÇ

Uzman Üyemiz
Adı
şemsettin
Soyadı
SEVİNÇ
maşaallah beyaz renge zatan hastayım bunlarıda görünce  iştahım kabardı bereketli olsun inşaallah

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Behzat bey Gerçekten insanımızın herşeyi başarabileceginin bir örnegisiniz gözümde.Uzun suredir takip ediyorum forumdayım tanışma fırsatı bulamadık belki ama konuya çok hakim bilinçli bir üreticisiniz,Allah yardımcınız olsun,bereketli üretimler...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
BU RESİM SEVGİLİ DOSTUM GÜNAY DÖNMEZ İCİN...

yemezler Behsat ustam, resimle beni kandıramazsın artık...bence sen resime not eklerken yazım hatası yapmışsındır, "BU RESİMDEKİ ÇİFT SEVGİLİ DOSTUM GÜNAY DÖNMEZ İCİN" demek istemişsindir  ;D