YUMURTALAR BEŞLEDİ ANCAK?

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
DİŞİNİNDE ERKEĞİNDE İLK KULUÇKA DÖNEMLERİ OLDUĞUNDAN ACABA YUMURTALARIN KAÇ TANESİNDEN YAVRU ÇIKABİLİR SANIRIM BU TAMAMEN BİR KISMET İŞİ.BUGÜN VEYA YARIN YUMURTANIN İLKİNDEN BİR KIMILTI OLACAK MI MERAKEDİYORUM.BU DÖNEMDE ANNEYİDE BABAYIDA DAHA KUVVETLİ NASIL BESLEYEBİLİRM?ERKEK ÇİFTLEŞME KONUSUNDA ISRARCI OLUP YAVRULARI VE ANNEYİ RAHATSIZ EDER Mİ?

serhat koymalı

Üyemiz
  Yıllar sonra aynı durum şuan bendede mevcut yıllar sonra tekrar muhabbet beslemeye başladım.Geçen yıl mart ayında aldığım kuşlarım birbuçuk yıl sonra yumurta yaptılar şimdilik 4 yumurtaları var aynı endişeler bendede var bu iş gerçekten sabır işiymiş az değil kıyamadım onca bekledim beklediğime değecekmi şimdide onu bekliyorum :)

MEMDUHTUNCEL

Üyemiz
Adı
M.H.Memduh
Soyadı
TUNCEL
Güven KAYMAK.' Alıntı:
DİŞİNİNDE ERKEĞİNDE İLK KULUÇKA DÖNEMLERİ OLDUĞUNDAN ACABA YUMURTALARIN KAÇ TANESİNDEN YAVRU ÇIKABİLİR SANIRIM BU TAMAMEN BİR KISMET İŞİ.BUGÜN VEYA YARIN YUMURTANIN İLKİNDEN BİR KIMILTI OLACAK MI MERAKEDİYORUM.BU DÖNEMDE ANNEYİDE BABAYIDA DAHA KUVVETLİ NASIL BESLEYEBİLİRM?ERKEK ÇİFTLEŞME KONUSUNDA ISRARCI OLUP YAVRULARI VE ANNEYİ RAHATSIZ EDER Mİ?
8 yumurtada yapabilir 6 da 5 de bu çiftin bulunduğu yer ortama olan uyumu gün için de ki yaklaşımlarınız gibi etkenler ile değişir.

18 günden itibaren yavruların çıkmasını bekleyiniz. Ancak döllenmeye bağlı olarak bazı yumurtalarınız boş çıkabilir.

Vitamin takviyesi yapabilirsiniz.

Erkek kuş dişiyi genelde zorlamaz. Dişi zaten hazır olmadığın da çiftleşmek istemeyecektir.

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Güven abi aynı endişe bendede mevcut :) Kuşlar 6 aylıklar ve ilk kuluçkaları. Altlarında 6 yumurta var. Altlarında dedim çünkü sadece dişi yatmıyor erkekte yatıyor  :D 2-3 güne kadar ilk yumurtanın çıkması gerekiyor bakalım herşeyin hayırlısı abi.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Arkadaslar ilk kulucka dönemleri genelde sıkıntılı gecer. siz yinede ilk kuluckaları boş olarak sayın.. ha olaki yavru cıkar bu size supriz olsun.. ilk kulucka donemi acemilikle ikinci kuluckadada kuslar cok bakıcı olamazlar ama ucuncu kuluckada butun taslar yerine oturur..
Benim yeni kurdugum 80 ciftlik kümesimin hepsi acemi :)

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
sevgili muhammet kardeşim;yumurtalar 6 adet oldu ancak zamanı gelipte çıkmayan yumurtalar var.ilk kuluçka olduğundan zaten 6 da 6 beklemiyorum bir veya iki tanesi olursa öp başına koy.