Yumurtalar Boş Çıktı Yuvalığı Çıkarmalımıyım

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
kuluçkası doldu artık dişi dışarda duruyor genelde.yumurtalara baktım boş.
*çiftleşmeye çalışıyorlar yine ama dişi zayıfladı biraz dinlensin yuvalığı direk çıkarayım mı?
*birde çiftleşirken düşüyorlar o yüzden olmadı galiba, tünekleri sağlam ve tahta nasıl düşmelerini engellerim?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yuvalık kalsın acemilikten düşüyorlar tünekler sağlamsa yapacağınız bir şey yok tecrübe edinmelerini bekleyeceksiniz

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
1 ay dinlenmesini istiyorum ama.yeniden yumurtlarsa.
birde çift tünek koysam olurmu düşmesin diye.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Koray ÖZDEMİR.' Alıntı:
1 ay dinlenmesini istiyorum ama.yeniden yumurtlarsa.
birde çift tünek koysam olurmu düşmesin diye.
çift tünek yerine boydan boya tahta tünek tercih etseniz daha sağlıklı olur. Kuşun daha ilk kuluçkası ise yumurtaların boş çıkması normal bir durum . Birde ilk kuluçka ise bu kuluçkaya da izin verin daha sonra dinlendirin . ama bu arada mamasını vitamini ( doğal yollarla olursa daha güzel olur) kalamar kemiğini vermeyi ihmal etmeyin

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
ACEMİ OLDUKLARI İÇİN OLABİLECEK OLASILIKLAR BUNLAR YUMURTALARI YUVALIK DAN ALIN VE DİŞİNİN TEKRAR YUMURTLAMASI İÇİN ORTAMI HAZIRLAYIN.tÜNEKLERİNİZİ BİRAZ DAHA KALIN PLASTİKSE TAHTA OLMASINA ÖZEN GÖSTERİN.....dİŞİNİN DİNLENMESİNE GEREK YOK.nE YAVRU BAKTI Kİ DİNLENSİN.ZATEN YUMURTADA YATTIĞI 18-20 GÜN DİNLENMESİ İÇİN YETERLİ SONUÇTA KUŞLARINIZ GENÇLER....