Yumurtalar Boş mu?

gokcencelik

Uzman Üyemiz
http://img405.imageshack.us/img405/3681/dsc0686k.jpg

Ilk yumurtam 8 kasimda olmak uzere 2 gunde 1 yumurtladi disim ve bugun 5. Yunurta geldi. Hangisinin 1., 2. Falan oldugunu acikcasi bilmiyorum ama en azindan 1. Ve 2. Yumurtanin dolulugu boslugu anlasilir sanirim.
Led isikla baktim ama damarlanma goremedim. Sizce yumurtalarin durumu nedir?

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Ilk kuluckalariydi bu o yuzden beklentimi dusuk tutmustum, ciftlesmeye devam ediyolar, ustalarin dedigine gore pespese kulucka olcak insallah onlar da bos cikmaz.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Yumurtaların arkasından ışık tutarak önden fotğraflayın öyle bakalım net birşey söyleyebiliriz.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
http://img405.imageshack.us/img405/3681/dsc0686k.jpg

Ilk yumurtam 8 kasimda olmak uzere 2 gunde 1 yumurtladi disim ve bugun 5. Yunurta geldi. Hangisinin 1., 2. Falan oldugunu acikcasi bilmiyorum ama en azindan 1. Ve 2. Yumurtanin dolulugu boslugu anlasilir sanirim.
Led isikla baktim ama damarlanma goremedim. Sizce yumurtalarin durumu nedir?
Gökçen hanım biraz daha sabırlı olup bekleyin ben 1-2 yavru büyük ihtimal çıkacağını umuyorum

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Yumurtaların arkasından ışık tutarak önden fotğraflayın öyle bakalım net birşey söyleyebiliriz.
Yumurta çıktıktan tam1 hafta sonra bakınız ışıkla. Forumda bununla ilgili resimlerle örnekler mevcut.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Yumurta çıktıktan tam1 hafta sonra bakınız ışıkla. Forumda bununla ilgili resimlerle örnekler mevcut.+1

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
bence bırakın yumurtalara dokunmayın
kendi ürettiğim 4 aylık kuşlarımdan ekim ayının başlarında  yumurtlamış olduğu yumurtalardan şakır şakır yavrular çıkmaya başladı...
sabırlı olun dokunmayın
son zamanlarda herkez almış eline ledi boşmu dolumu yumurta kontrolü yapıyor ve çoğuda ''boşmuş attım diyor'' bence bırakın kalsın ne zararı var?
18-20 gün zaman tanıyın onlara...
boş sandığınız yumurta belkide boş değildir ve yavru verebilir size....

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Mert AYDIN' Alıntı:
kendi ürettiğim 4 aylık kuşlarımdan ekim ayının başlarında  yumurtlamış olduğu yumurtalardan şakır şakır yavrular çıkmaya başladı...
sabırlı olun dokunmayın
son zamanlarda herkez almış eline ledi boşmu dolumu yumurta kontrolü yapıyor ve çoğuda ''boşmuş attım diyor'' bence bırakın kalsın ne zararı var?
+1

mücahit

Takipçi Üyemiz
Adı
mücahit
Soyadı
irez
Mert AYDIN' Alıntı:
sabırlı olun dokunmayın
zaman her şeyin ilacıdır

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Yuvalığın konumu nedeniyle elimi kolmu sokamıyorum o yüzden yanlışlıkla üstüne düşürebilirim artık beklicez :)