yumurtalar çıkarsa ne olacak ?

xxismetxx

Üyemiz
Adı
İSMET
Soyadı
BALIKÇI
bir çift jumbo muhabbet kuşum vardı 2 tane yumurtladılar ama yatmadılar.bende o yumurtaları kuluçkada olan başka bi çiftimin altına koydum ve jumboları sattım.ama yumurtaları altına koyduğum çiftimin kendisi 6 tane yumurtladı.toplam 8 tane yumurtanın üstünde yatıyo şuanda.yumurtaların hepsi dolu çıkarsa ne olacak şimdi.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
yavrular çıktıktan sonra çok iyi beslemen gerekiyor anne babayı onları iyi besleyeceksinki onlarda yavruları iyi büyütsün bu aşamada herdgün mama vermelisin haftada iki kerede vitamin vermen yeterli olacaktır. şimdiden hayırlı olsun

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
8 yavrunun hepsine bakabileceğini sanmıyorum. Yumurtalarda yada çıkarlarsa yavrularda kayıplar olması kaçınılmaz

xxismetxx

Üyemiz
Adı
İSMET
Soyadı
BALIKÇI
yumurtaların hepsi dolu çıkmaz zaten imkanı yok.jumbo yumurtalarının da dolu olduğu kesin değil.4 yavru çıksın yeter

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Anne ve babanın çok iyi bakıcı olması lazım 8 yavru için şans artık

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
8 yavrunun hepsine bakabileceğini sanmıyorum. Yumurtalarda yada çıkarlarsa yavrularda kayıplar olması kaçınılmaz

xxismetxx

Üyemiz
Adı
İSMET
Soyadı
BALIKÇI
ya bi allahın kulu da , yavruların hepsinin çıkmıcağına ihtimal versin ya

ŞEMSETTÜN SEVÜNÇ

Uzman Üyemiz
Adı
şemsettin
Soyadı
SEVİNÇ
Elimdeki  2010 bilezikli ingiliz muhabbet kuşlarım bir önceki ağızda beş yavru uçurdu şimdide 8 dolu yumurtadan 6 sını çıkardı diğer iki yumurtanın çıkmasını bekliyorum  yavru bakmada herhangi bir problem görmedim

xxismetxx

Üyemiz
Adı
İSMET
Soyadı
BALIKÇI
yumurtalar doluysa yumurtanın içinde damar gibi şeyler görücem dimi