Emrah ÖZTÜRK1
Üyemiz
Herkesin cevapları için tesekür ederim valla ne babadan vaz gecerım ne anadan
bakalim bi tane yumutladı dün talaş koyuyorum az az bakalım ne yapıcak haftada bı acım bakım 
+1enginersin' Alıntı:selam arkadaşlar şimdi ben bir konuya takılı kaldım burada tanıdığım herkez dürüst ve oldukça yardımı seven kişiler şimdi bu arkadaşımıza yardım edebilmek için kuşları elinden çıkartmalısın diye tavsiyelerde bulunuluyor ancak bu arkadaşımıza ne şekilde elden çıkartmasınıda söylememiz gerekmiyormu hatayla çift olarak bir başkasına bu kuşları verirse o kişide bu arkadaşımızın başının etini yemezmi kuşlar yumurtasını yiyiyor diye biz bu olayın neresinde olacağız ? eğerki bu konuda yanlış düşünüyorsam herkezden özür diliyorum.
Sevgili arkadaşım benim için kuşu elden çıkartmak enson çaredir onuda çıkartırken herhangibir bedel karşılığı olmadandır diğer arkadaşlarda buna katılacaktır bu kuşu al başka bir kuşla çapraz eşle sonuç ne olacak bakım çizelgeni bi gözden geçir belki vardır bi yanlışlık olmadımı ozaman bu kuşu veya kuşları sevdiğin birisine veya meraklısına neden verdiğini anlatarak hediye etmeni ve eğerki birgün bu kuştan bıkarsan tekrar bana geri ver demeni öneririm çünkü bu işe yeni başlıyan veya işinde ilerlemiş olan birinin eline geçip o insanında umutlarını köreltmesin sanırım burada bulunan hiçkimse istemez benim düşüncem budur yanlış düşünüyorsam bu ileti iptal edilebilir herkeze kucak dolusu selamlar
Emre kardeşim ben bu söze takıldım yumurtlama devam ettiği sürece içine banakalırsa ekstra ilaveler yapma ne koyduysan o kalsın talaşı bitmiş deyip ilave yapma onlar kararını biliyor ve gerektiği kadarını yuvada bırakıyor yuvaya ileve veya temizleme olayı yumurtadayken veya yumurtlama devam ederken yapma kuşun düzenini bozma nezamana kadar taki yavrular yumurtadan çıkıp tüyleninceye kadar oda aşağı yukarı 15 günlük felan olana kadar sonra yuvadan yavruları alırsın temizliğini yapıp tekrar yavruları koyarsın ben bu şekilde yapıyorum kuşlarımda bende mutluyuz saygılarEmrah ÖZTÜRK' Alıntı:bakalim bi tane yumutladı dün talaş koyuyorum az az bakalım ne yapıcak haftada bı acım bakım![]()