Yumurtalar yemişler galiba :S

Emrah ÖZTÜRK1

Üyemiz
Web sitesi
www.teztasarim.com
Adı
Emrah
Soyadı
ÖZTÜRK
Herkesin cevapları için tesekür ederim valla ne babadan vaz gecerım ne anadan :) bakalim bi tane yumutladı dün talaş  koyuyorum az az bakalım ne yapıcak haftada bı acım bakım :D

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
enginersin' Alıntı:
selam  arkadaşlar şimdi ben bir konuya takılı kaldım burada tanıdığım herkez dürüst ve oldukça yardımı seven kişiler şimdi bu arkadaşımıza yardım edebilmek için kuşları elinden çıkartmalısın diye tavsiyelerde bulunuluyor ancak bu arkadaşımıza ne şekilde elden çıkartmasınıda söylememiz gerekmiyormu hatayla çift olarak bir başkasına bu kuşları verirse o kişide bu arkadaşımızın başının etini yemezmi kuşlar yumurtasını yiyiyor diye  biz bu olayın neresinde olacağız ? eğerki bu konuda yanlış düşünüyorsam herkezden özür diliyorum.
Sevgili arkadaşım benim için kuşu elden çıkartmak enson çaredir onuda çıkartırken herhangibir bedel karşılığı olmadandır diğer arkadaşlarda buna katılacaktır bu kuşu al başka bir kuşla çapraz eşle sonuç ne olacak bakım çizelgeni bi gözden geçir belki vardır bi yanlışlık olmadımı ozaman bu kuşu veya kuşları sevdiğin birisine veya meraklısına neden verdiğini anlatarak hediye etmeni ve eğerki birgün bu kuştan bıkarsan tekrar bana geri ver demeni öneririm çünkü bu işe yeni başlıyan veya işinde ilerlemiş olan birinin eline geçip o insanında umutlarını köreltmesin sanırım burada bulunan hiçkimse istemez benim düşüncem budur yanlış düşünüyorsam bu ileti iptal edilebilir herkeze kucak dolusu selamlar
+1

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
kalamar kemiği, kum kesinlikle koy kalsiyum ihtiyaçlarını tamamlarlarsa yapmayacaklardır

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Emrah ÖZTÜRK' Alıntı:
bakalim bi tane yumutladı dün talaş  koyuyorum az az bakalım ne yapıcak haftada bı acım bakım :D
Emre kardeşim ben bu söze takıldım yumurtlama devam ettiği sürece içine banakalırsa ekstra ilaveler yapma ne koyduysan o kalsın talaşı bitmiş deyip ilave yapma onlar kararını biliyor ve gerektiği kadarını yuvada bırakıyor yuvaya ileve veya temizleme olayı yumurtadayken veya yumurtlama devam ederken yapma kuşun düzenini bozma nezamana kadar taki yavrular yumurtadan çıkıp tüyleninceye kadar oda aşağı yukarı 15 günlük felan olana kadar sonra yuvadan yavruları alırsın temizliğini yapıp tekrar yavruları koyarsın ben bu şekilde yapıyorum kuşlarımda bende mutluyuz saygılar

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ ENGİNE KAT AMA BU KUTUYA ZOR YAZIYORUM EŞ DEĞİŞTİR DİYORUM DİŞİYE ERKEK DİŞİLİĞİNİ YAPTIRMIYOR SEN KUŞ FAZLA İLGİLENME BEN EL KUŞ NA RAHİP VE RAHİBE DİYORUM BEDE ARKADAŞIMIN 3 SENELİK KUŞU 100 DİŞİDEN BİRİNLE BİLE EŞ TUTMADI VE SONRA BAKTIM BİRİNLE ÇİFTLEŞİYOR HEMEN TAK YAP ŞU AN 3 YUM GELDİ NASİP AYRI KAFESLERE KOY BİRBİRLESİNİ ÖZLESİN VE ATTIMI İŞLEM TAM