yumurtalara bakarmisiniz size zahmet

fatih celik

Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
celik
url=http://hizliresim.com/blnbEG]
[/url]

Slm abiler  yumurtalar dolumu bos mau bilgi verirmisniz

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
ben normalde ufak led fenerle bakyorum ama başka bir yöntem var, yumurtanın beyaz yada sarı olmasına göre belirlenen. Naçizane fikrim: 1-2-4 numaralı yumurtalar döllü

fatih celik

Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
celik
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
bu şekilde anlaşılmaz konuyla ilgili forumda arama yapın çok sayıda bilgi var
Tsk ederm abilerim yumurtaya elimi surmemek icin ugramadim gecenlerde foruma boyle foto atilmisti  ve solemler olmustu tsk ederm

abıl

Uzman Üyemiz
Adı
abil
Soyadı
şumnulu
1-2-4 numaralı yumurtalar dolu 3-5 numaralı yumurtalar boş gözüküyor görünüş olarak

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
1-2-4 dolu 3le5 bese led lambadan bakmak lazım bence hıç bakma derım rahatsız etme kuşları dolusuza zaten cıkar bossada sansına.

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
arkadaşların dediği gibi 1-2-4 dolu, 3-5 boş gibi gözüküyor ama fazla yumurta yok bırak hepsi altında kalsın. belki 3-5 in günü daha gelmemiştir yada yeni dönmeye başladıysa da yumurta renk atmaz hemen..Bir de kuşlarınızı fazla rahatsız etmeden yumurta tarihlerini üzerlerine yazarsanız takibi kolay olur, günü gelip çıkamayanlara da yardım edebilirsiniz..

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Boş da olsa yavrular büyüyünceye kadar kalsın

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Fatih ÇELİK' Alıntı:
url=http://hizliresim.com/blnbEG]
[/url]

Slm abiler  yumurtalar dolumu bos mau bilgi verirmisniz
Selamlar 1-2-4 Numaralı yumurtalar resimdende anlaşıldığı gibi dolu ve yavru gelişmeye başlamış bile...

fatih celik

Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
celik
O.Sami ŞEN' Alıntı:
arkadaşların dediği gibi 1-2-4 dolu, 3-5 boş gibi gözüküyor ama fazla yumurta yok bırak hepsi altında kalsın. belki 3-5 in günü daha gelmemiştir yada yeni dönmeye başladıysa da yumurta renk atmaz hemen..Bir de kuşlarınızı fazla rahatsız etmeden yumurta tarihlerini üzerlerine yazarsanız takibi kolay olur, günü gelip çıkamayanlara da yardım edebilirsiniz..

Sami abi ben hatayi ordann yaptimm ewet son iki yumurtanin ginu gelmedii daha 2 oldu 5 xinyi yumurta yapalii ben yazmadimm ama telde not defterimdee yumurtaninn geldigii günleri yazdimm ama essekk kafamm numaralandirma yapamadimmm abicimmm
.