yumurtalara bı bakabılırmısınız

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı

abılerım resımlerden anlasılırmı bılmıyorum ama dolumu onu merak edıyorum bıde cıftlerden bırı ne aıt dısı gun ıcınde 8-9 kez 3-5 dk yuvalıktan cıkıyor bu yumurtaları telef etmesıne yetermı
dıger cıft ıse kus yumurtalıktan hıc cıkmıyo öldümu onu bıle bılemıyorum( mecazen) bu cıftlerın hangısının yaptıgı normal

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Kuşlar kendi işini bilir.Dışkılamak gibi ihtiyacını yada sonraki yumurtalarını döllemeye çıkar.Çiftleşmek için sabah erken yada ışığın çok olduğu saati seçerler.Yumurtaları tamamladıysa sadece dışkılamaya çıkar.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Kuluçka normal (sağlıklı) görünüyor. Anne muhabbetKuşlarının dışarıda kaldıkları süreler farklılık gösterebilir.
  İkisinin yaptığı da normal; Endişelenmeyiniz..
  Yumurtaları bir arada tutacak concave (iç bükey) yuvalık taban tahtası edinmenizi öneririm.
  İlk 4 yumurta dolu (şüphesiz). 5. yumurta için net bir tahmin bugün için mümkün değildir.

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
Ustadım cok tesekkur ederım gecenın bı vaktı onlume nur sactın cokk sagolasın  alkisd alkisd
rabbımde senı sevındırsın
o dedıgın ortası yuvarlak tahtayı kus sureklı yuvalıgın arkasından cıkartıyordu formda okudum tahtayı cıkar talas koy demıslerdı bende oyle yaptım ama kusa talas begendıremedık onuda yuvadan dısarı attı cogunu :) can saglıgı olsun tesekkurler

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Kuluçka normal (sağlıklı) görünüyor. Anne muhabbetKuşlarının dışarıda kaldıkları süreler farklılık gösterebilir.
  Yumurtaları bir arada tutacak concave (iç bükey) yuvalık taban tahtası edinmenizi öneririm.
  İlk 4 yumurta dolu (şüphesiz). 5. yumurta için net bir tahmin bugün için mümkün değildir.
Usta fotoya bakarak dolu olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
fotoya bakarak anlaşılır yanlız bu işi bilmek lazım hayırlı olsun

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yumurtalar gayet sağlıklı ve dolu görünüyor. Fazla rahatsız etmeyin yeter

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
ustadlarım caok sagolun ılgınız ıcınde ayrıyetten cok teskkurler allahtan 1. cıftın annesı uysal da yuvalıga bakmama musade edıyo bu aksam ısten geldım 16, gundu bu gordugunuz yumurtalara bakacaktım bı baktım mınnacık bı yavru bu ılk yavrum ve cok guzel bu duygu coook teskkurler yardımlarınız ıcın

EnquiRe

Üyemiz
Adı
ÖzGe
Soyadı
SUSUR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Yumurtalar gayet sağlıklı ve dolu görünüyor. Fazla rahatsız etmeyin yeter
resimlere bakarak nasıl dolu olup olmadığını anladınız acaba açıklayabilir misiniz?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
çoktan yavruların çıkması lazımdı...
konu sahibi bilgi yazarmı acaba?

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Yemin ederim forumdan soğudum şu 2-3 gündür.Konuya yeni üyenin biri bugünmüş gibi yazıyor.Tecrübeli üyelerde devam ettiriyor.Bu konunun sahibi yavru çıktığını söylemiş.Daha dolu mu boş mu  mevzusu oluyor.Bir ilgilenen olsun artık şu konularla.