Yumurtalarda kuruma sorunu

Kızıl Karga

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Demir
Merhaba arkadaşlar bir çiftim ilk önce 4 yumurta yumurtlayıp bunların hepsini 15 gun sonra falan kırdılar daha sonrasında 3 yumurta daha yumurta yumurtladılar ama 18 gün dolmasına ramen yavru cıkmayınca yumurtaları ışıga tutup baktım 2 i yarı yarıya beyaz ve siyah görünüyor beyaz kısım boş bildigin 1 i ise sadece dip kısımda siyahlık var kurumuş olduklarını düşünüyorum. Neden olur ve bunun önüne nasıl geçebilirim odada herhangi bir şekilde fazla sıcaklık veya nemsizlik yok.yorumlarınızı bekliyorum ayrıca kuşlar yine bu aralar yuva kemirmeye başladılar acaba tekrarmı kırıp yumurtlayacaklar.?

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Çiftlerin ilk yumurtasiysa kuşlar acemiyse olur ya da yumurtalar boştur (bunu 6.gunden sonra anlayabilirsiniz fener tutarak) doğal süreçler bazen dolu yumurtalar da aşırı sıcaktan ve dişinin acemiliginden de bozulur birkaç yumurta sonra dışı kendisi öğrenir sorun olmaz

Kızıl Karga

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Demir
Son 3 yumurtanın 3 üde boş degildi lakin şuan kurumuş durumdalar sanırım sadece 1 inde yarı yarıya doluluk var ama bu gunlerde cıkmış olmaları gerekirdi.

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
Yumurtaları Ilık suyun içine koyun çıkma ihtimali olan yumurta durgun suda minik minik hareket edecektir