YUMURTALARDAN SADECE BİRİNİ....

bytt

Üyemiz
Adı
Taner
Soyadı
TOSUN
Arkadaşlar dişinin yattığı 21. günü bugün ve bir yuymurtayı yuvadan kaçırıp ışık testi yapabildim. Fotoğrafı yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler..

bye

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi fotoğraf yanıltıcı bir tane de tam yandan çekebilir misin? Bu fotoyu yumurta kaç günlükken çektin?

bytt

Üyemiz
Adı
Taner
Soyadı
TOSUN
Fotoyu azönce çektim binbir zorlukla. Yuvaya elimi süremiyorum dişi hemen içeriye girip saldırıyor. En son yumurta olsa bile 13 günlük olmalı...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi 13 günlük bir yumurtaysa ne yazık ki boş çünkü şimdiye kadar en az bir top gibi et parçası oluşmuş olmalıydı.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kardeş senin tuttuğun ışıktada belli saten yumurta boş

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Ufak mini bir cep feneri ile kontrol edilebilir sizin yonteminiz dogru

bytt

Üyemiz
Adı
Taner
Soyadı
TOSUN
Arkadaşlar yumurtaların hepsine baktım ne yazık ki boş. :'(  Ne yapmalıyım kuş hala üzerinde?  Yumurtaları çekip almamın kuş açısından sakıncası var mı?Yuvalıkta ince talaş yoktu onun yerine küçük yonga parçaları vardı . Dişi hepsini dışarıya attı. Acaba talaşın süreçteki rolü nedir? Ya da yumurtaların boş olmasının sebeplerinden midir?

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Dediğiniz gibi hepsi boşsa yumurtaları çekin tekrar yumurtlasınlar.
Üç-dört kuluçkada aynı şekilde boş çıkarsa büyük ihtimalle erkekte problem vardır, erkeği değiştirirsiniz.

bytt

Üyemiz
Adı
Taner
Soyadı
TOSUN
Şuan hepsini çektim dişi yine de yuvaya girip kolaçan ediyor. Strese girmez değil mi? Sürekli 20 gündür üzerindeydi. Erkek, dişinin yuvadan her çıkışında üzerine pençesini atıp çiftleşme isteğini gösteriyor. Dişi dışkılamak ve esnemek için dışarıya çıktığında erkeğin rahat vermediğini görünce tekrar acelece içeri giriyor. Dişi şuan tünekteki erkeği aşağıya attı. Strese girmesinden korkuyorum. Yardım.....