efekan_altun
Uzman Üyemiz
karahan abi dediğin gibi bence de şimdi ben burada ne söylesem tersi söylenecek en iyisi sonuçları görmmek ama bakacağından eminim sadece ölümler gerçekleşebilir
Adnan ASLAN' Alıntı:selam arkadaslar haddım olmuyarak fikrimi yazayım dedim koydugunuz yumurtalardan cıkıcak yavrular dişinin kendı yavrularından erkek cıkacagı ıcın dişi kuş erken cıkan yavrulara maya hazırlıyamıycaktır cunku kendı yaruların cıkmazamanıındna erkek cıkan yavrular anne kuş hazırlıayamdıgı mayayı yedıremıycegı ıcın cıkan yavruların hepsı olucektır gecen zamanda kendı yumurtalardanda kalkıcak yada cıkan yavrularada bakmıyacaktır
+1Yücel GÖRGÜN' Alıntı:Diğer dişi yumurtalar neden yatmadı?Başka yumurtası varmıydı,onlardan yavru mu çıktı..Dişi yatmıyorsa yumurtalaarda sorun olmasın...
yeri değiştiği için yatmamıştı.şuanda gayet güzel albino sarı yavruları çıktı diğer takım kendi yavrusu gibi bakıyorSayra SENSES' Alıntı:
++ mümkün oldugunca aynı zamanda yumurtlayan anaçları seçmeye çalışınız. Hayırlı üretimlerSabri BUDAK' Alıntı:sen rahatsız etme gerisini ona bırak
+1Erhan KİRET' Alıntı:ihtimaller denizi
-bakabilirde
-bakmayabilirde
-öldürebilirde
-ilk çıkacak olan üvey yavrular diğer yumurtalara zarar verebilirde