Yumurtaları başka çifte koymak(RESİM)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
karahan abi dediğin gibi bence de şimdi ben burada ne söylesem tersi söylenecek en iyisi sonuçları görmmek ama bakacağından eminim sadece ölümler gerçekleşebilir

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
selam arkadaslar haddım olmuyarak fikrimi yazayım dedim koydugunuz yumurtalardan cıkıcak yavrular dişinin kendı yavrularından erkek cıkacagı ıcın dişi kuş erken cıkan yavrulara maya hazırlıyamıycaktır cunku kendı yaruların cıkmazamanıındna erkek cıkan yavrular anne kuş hazırlıayamdıgı mayayı yedıremıycegı ıcın cıkan yavruların hepsı olucektır gecen zamanda kendı  yumurtalardanda kalkıcak yada cıkan yavrularada bakmıyacaktır

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
bak çıkan yavrun inşallah büyür, kesinlikle ark niyet gözetmeden fikrimi söyledim ve yazdıklarımda demek istediğim, "kuluçkada bir uyuşmazlık oluyor ve soruna zemin hazırlanıyor" 'du muhalefetler herzamanki gibi çıktı, ben fikrimi söyledim ve bu tür şeylere karşı olduğumu sizinle paylaştım, fikrimi ve önerimi dikkate alan elbetteki birçok kişi vardır, yazdıklarımı, dikkate alıp, değerlendirenlere yazdım sayın, teşekkürler.

dikein

Yeni Üyemiz
Web sitesi
Bursameridyen.com
Adı
mustafa
Soyadı
topal
Adnan ASLAN' Alıntı:
selam arkadaslar haddım olmuyarak fikrimi yazayım dedim koydugunuz yumurtalardan cıkıcak yavrular dişinin kendı yavrularından erkek cıkacagı ıcın dişi kuş erken cıkan yavrulara maya hazırlıyamıycaktır cunku kendı yaruların cıkmazamanıındna erkek cıkan yavrular anne kuş hazırlıayamdıgı mayayı yedıremıycegı ıcın cıkan yavruların hepsı olucektır gecen zamanda kendı  yumurtalardanda kalkıcak yada cıkan yavrularada bakmıyacaktır

sonradan koydugum yumurtalardan 2 yavru cıktı birisi 13 günlük diğeri 11günlük gayet güzel bakıyorlar dişi de erkek de

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaAllah demekki kuşların huylarıda farklı genelde bakmaz.

Yücel Görgün

Takipçi Üyemiz
Adı
Yücel
Soyadı
Görgün
Diğer dişi yumurtalar neden yatmadı?Başka yumurtası varmıydı,onlardan yavru mu çıktı..Dişi yatmıyorsa yumurtalaarda sorun olmasın...