YUMURTALARI YEMESİ

hakan2701

Yeni Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
TRAŞ
YAKLAŞIK 1,5 AY ÖNCE 6 ÇİFT MUHABBET KUŞU ALDIM. KUŞLAR YUMURTALIYDI. ANCAK YATMAILAR BENDE YUMURTALARI ALMADIM YUVALIKTAN. HİÇ BİRİ YUVAYA DAHİ GİRMEDİ DÜN BİR ÇİFT YUVAYA GİRMAYA BAŞLADI İÇERİDEKİ YUMURTAYI DIŞARI ATMIŞLAR VE DİŞİ YUMURTAYI YERKEN GÖRDÜM SİZCE DOGURACAK MI DİŞİ

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
bence kuslarınızın butun yumurtalarını atın zaten sımdıye kadar oturmatıkdan sonra onlardan yavru cıkmaz yenıden kendılerı ortama alısınca cıftlesıp yumurtlarsa otururlar

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
bence kuslarınızın butun yumurtalarını atın zaten sımdıye kadar oturmatıkdan sonra onlardan yavru cıkmaz yenıden kendılerı ortama alısınca cıftlesıp yumurtlarsa otururlar
+111

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
arkadasin sordugu soruya ek olarak

arkadasimin kusu yumurtaladi ve yatti baslangicda sorun yoktu ancak 2 gun asiri bir soguk oldu yumurta icindeki yavrular oldu galiba  sonrasinda ise

ustalar bu kuslar anladigim kadariyla kulucka sirasinda bos olan veya cikmayacak yumurtalari ilk once kenari ayiriyor 1-2 gun sonrada yiyor
yumurtalarin hareketlenmedigini vs hissedip bu yumurtamdan yavru cikmayacak ben bunu yiyeyim diyor gibi hissettim
boyle bir davranis mumkunmu kuslarda

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
arkadasin sordugu soruya ek olarak

arkadasimin kusu yumurtaladi ve yatti baslangicda sorun yoktu ancak 2 gun asiri bir soguk oldu yumurta icindeki yavrular oldu galiba  sonrasinda ise

ustalar bu kuslar anladigim kadariyla kulucka sirasinda bos olan veya cikmayacak yumurtalari ilk once kenari ayiriyor 1-2 gun sonrada yiyor
yumurtalarin hareketlenmedigini vs hissedip bu yumurtamdan yavru cikmayacak ben bunu yiyeyim diyor gibi hissettim
boyle bir davranis mumkunmu kuslarda
doğrudur hakan, aynen öyle....
yumurtalarıda kalsiyum için yerler...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı: