YUMURTALI ÇİFTE NASIL DAVRANMALIYIM

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Selamlar,

Biraz önce bir tane yuvalıkta bir tane de karnında yumurta olan bir çift aldım. Yalnız tek yumurtayı alıp başka çiftin altına koydu kuşçu. Ona yatmaz dedi. Karnında yumurtası var şimdi dişinin. Yuvalığa koyup getirdim dışarı çıkmıyorlar. Karanlık odada yalnız bıraktım. Yuvalıktan çıkmıyorlar zaten. Nasıl davranıyım kuşlara?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
rahatsız etme  ilk etapta ışıklı ortam olsun onlar belli bi süre sonra çıkarlar  ve  yerine alısınca yeniden yumurta yaparlar..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Rahatsız etmeyin ilginizi de eksik etmeyin. Çaktırmadan gözlem yapmaya çalışın yumurtadan yavru çıkarsa ( inşallah çıkar ) O zaman yumurta maması verin sitemizde tarifi mevcut. Hayırlı olsun

FÜKRET

Uzman Üyemiz
Adı
FİKRET
Soyadı
SAĞ
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Rahatsız etmeyin ilginizi de eksik etmeyin. Çaktırmadan gözlem yapmaya çalışın yumurtadan yavru çıkarsa ( inşallah çıkar ) O zaman yumurta maması verin sitemizde tarifi mevcut. Hayırlı olsun
+1

Utku SAYÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Utku
Soyadı
Sayın
Kuzey KARA' Alıntı:
Selamlar,

Biraz önce bir tane yuvalıkta bir tane de karnında yumurta olan bir çift aldım. Yalnız tek yumurtayı alıp başka çiftin altına koydu kuşçu. Ona yatmaz dedi. Karnında yumurtası var şimdi dişinin. Yuvalığa koyup getirdim dışarı çıkmıyorlar. Karanlık odada yalnız bıraktım. Yuvalıktan çıkmıyorlar zaten. Nasıl davranıyım kuşlara?
kuş yumurtlayabilir ama arkadaşım yeni bir yere alışmak aşaması çok görülür o yüzden yumurtlasa bile üstüne yatmayabilir.