Fatih MANSIZ' Alıntı:üretimhaneden evde tek çifte geçiş kuş için yatmama sebebi olabilir .Birde illa getireceğim diyorsanız üstünü örterek getirin .
inşallah yatar imkanınız varsa bırakın yavrularını çıkarsın öle getirin o zaman bakma yüzdesi artarSoner DURMUŞ' Alıntı:aksam eve yuvalıkla götür ve yuvanın ağzını kapat ve eve getir. sonra kafese yuvalığı tak ağzını bantla kapattıysan aç ancak oda hala karanlık olacak. ve sabah gün ışığı ile birlikte yuvalıktan cıkıp kafese adapte olabilir. unutmadan kafesi yüksek bir yere koy ve rahatsız etme 2 gün. alışacaktır
Bende yuvalığın içerisinde getirdim dişi kuş yatmaya devam ediyor. Umarım sizinkilerdede problem çıkmaz.Kuzey KARA' Alıntı:herkese teşekkür ederim. sanırım yuvalığa koyup getireceğim. gece vakti.
Mustafa hocam nasıl getirdiğinizi daha detaylı anlatabilir misiniz?Mustafa DOĞRU' Alıntı:Bende yuvalığın içerisinde getirdim dişi kuş yatmaya devam ediyor. Umarım sizinkilerdede problem çıkmaz.
+1Yusuf BİLGİN' Alıntı:Kuşlar dışarıyı göremeyecek kadar kafesi sarıp sarmalayın,
kafesi mümkün olduğu kadar sarsmamaya özen gösterin.
yuvalığı asla değiştirmeyin, yuvalık + kafesle birlikte olduğu gibi getirin.
evinizde sessiz ve sakin bir ortama yerleştirin. kuşları rahatsız etmeyin.
kuşları ürkütmeyin. eğer yerini severse yumurtada yatacaktır.
Yusuf BİLGİN' Alıntı:Kuşlar dışarıyı göremeyecek kadar kafesi sarıp sarmalayın,
kafesi mümkün olduğu kadar sarsmamaya özen gösterin.
yuvalığı asla değiştirmeyin, yuvalık + kafesle birlikte olduğu gibi getirin.
evinizde sessiz ve sakin bir ortama yerleştirin. kuşları rahatsız etmeyin.
kuşları ürkütmeyin. eğer yerini severse yumurtada yatacaktır.
Soner DURMUŞ' Alıntı:aksam eve yuvalıkla götür ve yuvanın ağzını kapat ve eve getir. sonra kafese yuvalığı tak ağzını bantla kapattıysan aç ancak oda hala karanlık olacak. ve sabah gün ışığı ile birlikte yuvalıktan cıkıp kafese adapte olabilir. unutmadan kafesi yüksek bir yere koy ve rahatsız etme 2 gün. alışacaktırç
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:kafesin üstüne bir örtü örtün akşam veya sabah her zaman getirebilirsiniz
kafesini değiştirmeseydiniz sıkıntı olmazdı ama şimdi yumurtalara yatacaklarını sanmam keşke aynı kafeste kalsalardıMurat AKDAL' Alıntı:ben dün getirdim ama araba ile getirdim , aynı kafesinde getirdim bugün değiştirdim kafesi bakalım 2 gündür sıkıntı yok .