yumurtalı eş aldım bazı sorularım var

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
kuşları başka kafese koyarsanız yumurtalara yatmazlar
onu bende düşündüm ancak kafes çok kötüydü . paslanmıştı alt tabagı gevremiş en ufak şeyde kırılıyordu . en iyisi temiz güzel bi kafese koymak diye düşündüm . kısmet bakalım şimdilik bir sıkıntı

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
bencede yatmazlar
dişi şimdilik yatıyor dün biraz fazla çıkmıştı yuvalıktan sürekli su içiyordu , şimdi baktım 1 tane daha yumurtlamış yumurta 5 adet oldu . kafesi değiştirmeyecektim ancak kuşların sağlıgı yumurtalardan daha önemli oldugunu düşündümden dolayı değiştirdim . yatmazlarsa da canları sağolsun  :)

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:
hayırlı olsun maşallah erkek çok güzelmiş
aslında erkegin rengi pek hoşuma gitmemişti ilk başta zaten burayada konu açmıştım klasik yeşil ve yeşil tonda olmasın diye ama bu erkek cidden benimde gözüme girdi ilk gördüğümden beri . hem iriliği hemde kolyesi çok güzeldi. bunu satan pet shopa 5 kez gittim 5.de aldım . maşallah şimdilikte çok iyiler 3 yumurtası vardı aldıgımda şimdi 5 yumurtası oldu . eger böyle devam ederse bir çift daha almayı düşünüyorum o kişiden

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Serkan ERKAN' Alıntı:
maşallah kuşlarınıza ama arkadaşların dediği gibi kafesten çıkarmayın kuşlarınızı..Birde yuvalığa bence bu saatten sonra talaş koymanıza gerek yok , kuş zaten yumurta yapmış ve bu durumda talaş koyarsanız yerini yadırgayabilir..

saygılar..

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
aman aman kuşlarları uçurtmayın kafese fazla yaklaşmayın hatta . yuvalıgıda fazla acıp kapatmayın sağlıklı güzel yavrulu üretimler .