efekan_altun
Uzman Üyemiz
kuşları başka kafese koyarsanız yumurtalara yatmazlar
Vedat ŞEN' Alıntı:Maşallah kısa zamanda yavrularına kavuşman dileğiyle inşallah..
onu bende düşündüm ancak kafes çok kötüydü . paslanmıştı alt tabagı gevremiş en ufak şeyde kırılıyordu . en iyisi temiz güzel bi kafese koymak diye düşündüm . kısmet bakalım şimdilik bir sıkıntıR.Efekan ALTUN.' Alıntı:kuşları başka kafese koyarsanız yumurtalara yatmazlar
dişi şimdilik yatıyor dün biraz fazla çıkmıştı yuvalıktan sürekli su içiyordu , şimdi baktım 1 tane daha yumurtlamış yumurta 5 adet oldu . kafesi değiştirmeyecektim ancak kuşların sağlıgı yumurtalardan daha önemli oldugunu düşündümden dolayı değiştirdim . yatmazlarsa da canları sağolsunSerkan SİPAHİ.' Alıntı:bencede yatmazlar
aslında erkegin rengi pek hoşuma gitmemişti ilk başta zaten burayada konu açmıştım klasik yeşil ve yeşil tonda olmasın diye ama bu erkek cidden benimde gözüme girdi ilk gördüğümden beri . hem iriliği hemde kolyesi çok güzeldi. bunu satan pet shopa 5 kez gittim 5.de aldım . maşallah şimdilikte çok iyiler 3 yumurtası vardı aldıgımda şimdi 5 yumurtası oldu . eger böyle devam ederse bir çift daha almayı düşünüyorum o kişidenAhmet TATLIPINAR' Alıntı:hayırlı olsun maşallah erkek çok güzelmiş
Serkan ERKAN' Alıntı:maşallah kuşlarınıza ama arkadaşların dediği gibi kafesten çıkarmayın kuşlarınızı..Birde yuvalığa bence bu saatten sonra talaş koymanıza gerek yok , kuş zaten yumurta yapmış ve bu durumda talaş koyarsanız yerini yadırgayabilir..
saygılar..