yumurtalı kraker

mubişş

Üyemiz
Adı
nuran
Soyadı
durmaz
Herkeze merhaba kuşlarıma yumurtalı kraker aldım fakat alırken tarihine bakmayı unutmuşum son kullanma tarihi 2.ay 2011 bu krakeri kuşlarıma versem ölürlermi yardım edin lütfen? :(

mubişş

Üyemiz
Adı
nuran
Soyadı
durmaz
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.muhabbet kuşları yemlerinin bozuk olduğunu anlayabiliyorlarmı?

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
mubişş' Alıntı:
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.muhabbet kuşları yemlerinin bozuk olduğunu anlayabiliyorlarmı?
BOZUK DERKEN BÖCEKLENDİĞİNİMİ SÖYLÜYORSUN EĞER ÖYLEYSE YANINDA BAŞKAYİYECEK BİRŞEY YOKSA MECBUREN YİYECEKTİR KOKU TÜRÜ BOZULAN GIDALARI YEMEZLER SEÇERLER

mubişş

Üyemiz
Adı
nuran
Soyadı
durmaz
Selahattin abi aslında şöyle demek istedim yumurtalı kraker aldım ya yumurta bayatlamışsa kuş bunu yermi yani bayatladığını anlarmı yoksa anlamadan yerse birşey olurmu bana kalırsa kraker gayet iyi gözüküyor koku falan yok cahilliğimden dolayı kusura bakmayın :-[

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
mubişş' Alıntı:
Selahattin abi aslında şöyle demek istedim yumurtalı kraker aldım ya yumurta bayatlamışsa kuş bunu yermi yani bayatladığını anlarmı yoksa anlamadan yerse birşey olurmu bana kalırsa kraker gayet iyi gözüküyor koku falan yok cahilliğimden dolayı kusura bakmayın :-[
HOCAM VERMEK ZORUNDA DEĞİLSİN. VERSENDE OKADAR ÇOK DEĞİŞİKLİK OLMAZ. ONUN İÇİN İÇİNDE KALACAĞINA AT GİTSİN? OKADAR KAFANA TAKMA. ONLAR UZUN ZAMANLI. FİYATIDA OKADAR PAHALI BİRŞEY DEĞİL. ÇOK İSTİYORSAN YENİSİNİ AL ONUDA AT BOŞVER.