YUMURTALI KUŞ

Tarık Koç

Üyemiz
Adı
Tarık
s.A Arkadaşlar. Yumurtalı kuş aldım. Altında tek yumurtası vardı ve eve getirdim. Sürekli çiftleşmekteler. Dişi dün ikinci ymurtasını yaptı ama üzerinde yatmıyor şu anda. Çiftleşiyorlar, sanırım bugün ya da yarın yine yumurtlayacak. Karnındakilerin hepsini yumurtlayınca yatar mı sizce ?

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
ORTAM DEĞİŞTİ YENİ BİR MEKANA GELDİ YERİNİ YADIRGAMA DURUMU VAR 3. YUMURTADAN SONRA YATADABİLİR YER DEĞİŞTİĞİ İÇİN KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMEYİP YATMAYADA BİLİR TAMAMEN KUŞUN KARAKTERİNE BAĞLI
İNŞALLAH YATAR VE YAVRU ALIRSINIZ

Tarık Koç

Üyemiz
Adı
Tarık
s.A
Kuş üçüncü yumurtayı da yaptı. Çiftleşme son hız devam ediyor. Ama kuş yumurtaya yatmıyor. Erkek sürekli yuvalığa girip girip çıkıyor. Sizce bir süre sonra yatmaya başlar mı ? Eski yumurtaları ne zaman almalıyım?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Burak SİPAHİ' Alıntı:
ORTAM DEĞİŞTİ YENİ BİR MEKANA GELDİ YERİNİ YADIRGAMA DURUMU VAR 3. YUMURTADAN SONRA YATADABİLİR YER DEĞİŞTİĞİ İÇİN KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMEYİP YATMAYADA BİLİR TAMAMEN KUŞUN KARAKTERİNE BAĞLI

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Burak SİPAHİ' Alıntı:

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Tarık abi seninle bi türlü görüşemedik ya bak ömer felan arada toplanıyoruz senide bekleriz

ferhat_

Yeni Üyemiz
Adı
FERHAT
Soyadı
AKPINAR
bu saatten sonra pek yatacağını sanmıyorum yerini değişiş alışana kadar böyle çünkü aynı şey şu an benimde başımda albino çift aldım 3 yumurtalı eve getirdim yatmadı vu yumurtalar heba oldu

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Burak SİPAHİ' Alıntı:
+

carpenectum

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Alver
Bu yumurtaların haybeye gitmesini geçtim umarım yer değişikliğinden dolayı uzun süre yumurtlamayı kesmezler. İnşallah öyle olmaz ama genelde sonuç o şekilde seyrediyor.