zaten kendı yuvalıgın ıcınde tasıncak kafesın ıcınde değil.Mert AYDIN' Alıntı:mesafe baya uzak
hava karardığında taşıyın veya taşırken kafesin üzerini örtün, aynı kafes aynı yuvalığıda alın kuşlarla beraber
ancak yeni yerlerinde kuşların yumurtaya yatma oranı %20-30 dur...
ben bu şekilde 2 kuş taşıdım sorun olmadı ikiside yatmaya devam etti ama bu sitede taşıyıpta yatmayan arkadaşların çok kuşu oldu.Karahan UZUN.' Alıntı:TAMAMEN ŞANS HOCAM NE ŞEKİLDE TASIRSAN TASI ŞANS ELLİ ELLİ.....
bakalım inş sıkıtı olmaz ya çunku cok uygun fıyata buldum sıkısmıs bır uretıcı satıyorKarahan UZUN.' Alıntı:TAMAMEN ŞANS HOCAM NE ŞEKİLDE TASIRSAN TASI ŞANS ELLİ ELLİ.....
hangı sekılde tasıdın detaylı bilgi verirmsiin ??İsa YILMAZ.' Alıntı:ben bu şekilde 2 kuş taşıdım sorun olmadı ikiside yatmaya devam etti ama bu sitede taşıyıpta yatmayan arkadaşların çok kuşu oldu.
inş dostum pekı ondan sonra tekrar yumurta alabıldın mı ?Yüksel TAŞLI' Alıntı:arkadaşım ben bütün şekillere en ayrıntlı şekilde uydum ama yatmadı 50*50 şansın var benim çift yatmadı inşallah yatar ama dediğim gibi tamamen şans.
düşünüyorum yumurtasız cıft mı alsam simdi karasız kaldım :S yumurtalı çift 100 lira yumurtasız ise 80 :SYüksel TAŞLI' Alıntı:yerleri değişeli 2 hafta oldu henüz ısınma aşamasındalar yani beklemedeyim 4 gözle ama epey zaman alacağa benziyor yer değişikliği büyük etken kesinlikle mecbur olmadıkça yapılmamalı benim kanaatim tabi bu ?
Mert AYDIN' Alıntı:mesafe baya uzak
hava karardığında taşıyın veya taşırken kafesin üzerini örtün, aynı kafes aynı yuvalığıda alın kuşlarla beraber
ancak yeni yerlerinde kuşların yumurtaya yatma oranı %20-30 dur...
Fatih MANSIZ' Alıntı:Yumurtalı kuş olması avantaj olabilir . Şimdikilere yatmasalar bile bir sonraki kuluçka çok gecikmez . Taşıma işi üstünü örterek getirdikten sonra da yuvaliktan çıkmadan ortamı karartmayı deneyebilirsiniz . Sabaha kadar yuvalikta bırakmayı başarabilirseniz yatma ihtimali artar . Ama gerçektende arkadaşların dediği gibi şans çok önemli
Anıl hocam damızlık altı üretici abilerimizden alın. 3-4 Aylık dişiyi erkeği kendiniz seçin. onlar yerlerine alışana kadar olgunlaşır sağlıklı güzel yavrularınız olur. Ben hazır çiftte aldım, yavru da ama en zevklisi kendiniz seçip eş yaptığınız yavruların, çocuklarını görmek.Anıl ER' Alıntı:düşünüyorum yumurtasız cıft mı alsam simdi karasız kaldım :S yumurtalı çift 100 lira yumurtasız ise 80 :S
dostum dedigini yaptim mavi ve sari kus olarak ama yavru degil yuvaliga bile girmediler 1.5 sene icinde oyuzdn hazir es almak istiyorum.Onur ERDEM' Alıntı:Anıl hocam damızlık altı üretici abilerimizden alın. 3-4 Aylık dişiyi erkeği kendiniz seçin. onlar yerlerine alışana kadar olgunlaşır sağlıklı güzel yavrularınız olur. Ben hazır çiftte aldım, yavru da ama en zevklisi kendiniz seçip eş yaptığınız yavruların, çocuklarını görmek.