Yumurtalı muhabbetlerim...

ilkayersan

Uzman Üyemiz
Arkadaşlar öncelikle merhaba;

Dün akşam altında 3 yumurta olan 1 çift kuş aldım.Şuan itibari ile yumurtaların üzerine oturmuyor genelde kafes içinde yuvalıkta değil.acaba yumurtalı almakla hata mı ettim eve getirirken falan sarsılmış olabilir mi.Yumurtalar galiba 6.gününde sizde ne yapmalıyım. beklemek en iyi çözüm gibi.

Sizlerden yardım istiyorum..

hayatım boyunca ilk kez yavru büyütmüş olacam tabi Allah nasip ederse:..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Yer değişikli yüzünden yumurtalara yatmayabilir.fakat yatma ihtimalide var.İnşaALLAH yatar.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Büyük ihtimal bu yumurtalara yatmaz ama inşallah yanıltır bizi  birdahaki kuluçkada herşey düzelecektir

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
muhabbet kuşları yer değişliğni sevmez büyük ihtimal yumurtalara yatmayacaktır bulunudğu ortama alışınca tekrar yumurtlar

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
çoğu kez yatmadığı görülmüştür ama ortama uyum sağlaması bulunduğu ortamada bağlı olmakla beraber kuşlarada bağlı sadece sabredin yeter gerisi gelicektir bazen 1  2  ayı bile bulabiliyor bazende 1  2  hafta

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşunuz büyük ihtimal yumurtalara yatmayacaktır bulunduğu ortama alışınca tekrar yumurtlayacaktır

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yer değişikliğinden dolayı strese girmişlerdir. Muhabbet kuşlarında görülen genel bir davranış.