yumurtalıyken kafes değişimi sıkıntı olurmu?

Alp Eren

Üyemiz
uygun fiyata 1 takım yerli muhabbet buldum fakat altında yumurta var 2 tane yeni baslamıs yumurtlamaya. daha önce 2 karın yavru alınmış. şimdi ben satın alsam kafesi almayacam sade yuvalıkla alacam kuşları yumurtlamaya dewam edermi yumurtaları atarmı kafes değişince? yoksa kafesiyle berabermi almalıyım. birde alsam yumurtaları atsa bile tekrar yumurtlarmı verim alabilirmiyiz??

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
YUVALIĞIYLA ALDIYSANIZ PEK SORUN OLMAZ MÜMKÜN OLDUKÇA BAKIM YEMLEME HARİCİNDE PEK YAKLAŞMAYIN KAFESE
DİŞİ ERKEK YUVALIĞA GİRİP ÇIKIYORMU
DİŞİ YUVALIKTA UZUN KALIYOR MU
EĞER YUVALIĞA GİRİP ÇIKIYORLARSA ERKEK DİŞİYİ BESLİYORSA VE DİŞİ YUVALIKTA UZUN SÜRE KALIYORSA İŞLE TAMAMDIR.. EVE GETİRDİĞİNİZDE DİŞİ YUVALIĞA YUMURTA YAPARSA YİNE TAMAM ANCAK BAZEN YUVALIKTA YUMURTALAR BİRİKTİKTEN SONRADA DİŞİ KUŞ OTURABİLİYOR...

Alp Eren

Üyemiz
Levent ULUCA' Alıntı:
YUVALIĞIYLA ALDIYSANIZ PEK SORUN OLMAZ MÜMKÜN OLDUKÇA BAKIM YEMLEME HARİCİNDE PEK YAKLAŞMAYIN KAFESE
DİŞİ ERKEK YUVALIĞA GİRİP ÇIKIYORMU
DİŞİ YUVALIKTA UZUN KALIYOR MU
EĞER YUVALIĞA GİRİP ÇIKIYORLARSA ERKEK DİŞİYİ BESLİYORSA VE DİŞİ YUVALIKTA UZUN SÜRE KALIYORSA İŞLE TAMAMDIR.. EVE GETİRDİĞİNİZDE DİŞİ YUVALIĞA YUMURTA YAPARSA YİNE TAMAM ANCAK BAZEN YUVALIKTA YUMURTALAR BİRİKTİKTEN SONRADA DİŞİ KUŞ OTURABİLİYOR...
kusları henüz almadım bir danışayım bilenlere öyle karar vereyim dedim. şimdiki yumurtaları atsa bile ortama alışınca tekrar yumurtlar heralde

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
altında kuşun yumurta varsa büyük ihtimal o kuş yer değişkliği olduğunda yumurtalara yatmayacaktır yinnede kuştan kuşa fark ede bilir