Yumurtasımı var acaba ?

hamlereis

Üyemiz
Adı
sercan
Soyadı
Selvi
Forumda yumurtlayacak yumurtlamayak kuşların resimlerini gördükten sonra baktım benim mubiştede aydı durum var acemi oldugum için pek anlayamadım yumurta olursada boş olur diye korkuyorum çünkü çiftleştiklerini daha hiç görmedim  crying crying

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
YUMURTASI YOK AMA BAYA KIZMIŞ ÜREME DÖNEMİNE GİRMİŞ.EGER ERKEKLE ANLAŞIYORSA YUMURTA YAKIN RAHATSIZ ETME BESLENMESİNE DİKKATET.

hamlereis

Üyemiz
Adı
sercan
Soyadı
Selvi
iyi anlaşıyorlar ve 10 gündür yuvalıkla fazlasıyla ilgileniyor sürekli girip çıkıyor.

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
bende aynı durumdan müzdaripim.dişi yuvaya girip çıkıyor erkek onu besliyor yuvayı kemiriyor ama çiftleşme yok hep gaga atıyor erkeğe scared

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
dişi kızmış yumurtlamaya hazır erkekle anlaşıyorlarsa yakında yumurtlar kuşları fazla rahatsız etmeyin

hamlereis

Üyemiz
Adı
sercan
Soyadı
Selvi
Dişi kuş erkegin yanında kafasını oynatıyor tatlı tatlı ses çıkartıyor lakin erkek üzerine çıkınca kızıyor :S çiftleşme olmuyor :S:S  crying crying crying crying

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Sercan bey  kuşunuz oldukça güzel ve saglıklı ama henüz GENÇ.Biraz daha zaman verin..

hamlereis

Üyemiz
Adı
sercan
Soyadı
Selvi
Bekliyorum abi yumurtlasada yumurtlamasada kuşlarımı seviyorum :D ama yumurtlasalar iyi olur :D scared pray pray pray