M muhabbet19 Uzman Üyemiz Katılım 25 Kas 2012 Mesajlar 299 Konum sarıyer Adı recep Soyadı uyan 29 Ocak 2013 #1 ilk yumurta geçen hafta perşembe akşam saat 8-9civarı geldi şimdi baksam ışıkla anlaşılırmı dolu yada boş olduğu
ilk yumurta geçen hafta perşembe akşam saat 8-9civarı geldi şimdi baksam ışıkla anlaşılırmı dolu yada boş olduğu
Y yosuncan1 Uzman Üyemiz Katılım 3 Haz 2012 Mesajlar 1,808 Konum mardin Adı fatih Soyadı mansız 29 Ocak 2013 #2 İşıkla kontrol için en az 6 gün geçmesi lazım
M muhabbet19 Uzman Üyemiz Katılım 25 Kas 2012 Mesajlar 299 Konum sarıyer Adı recep Soyadı uyan 31 Ocak 2013 #3 bugün bakamyı düşünüyorum ama dişi rahatsız olur bidaha yatmaz diye korkuyorum böyle bişeyin olma ihtimeli varmıdır acaba
bugün bakamyı düşünüyorum ama dişi rahatsız olur bidaha yatmaz diye korkuyorum böyle bişeyin olma ihtimeli varmıdır acaba
O omerkaantekin Uzman Üyemiz Katılım 25 Eyl 2012 Mesajlar 294 Adı Ömer Kaan Soyadı TEKİN 31 Ocak 2013 #4 yumurta kontrolünde dişinin strese girmesi gibi bir durum neredeyse imkansız benim başıma hiç gelmedi. Ancak canlı hayvanlar sonuçta onu ürkütmeden kafesin içine gitmesini sağlayarak kıs bir sürede yapın kontrolünüzü
yumurta kontrolünde dişinin strese girmesi gibi bir durum neredeyse imkansız benim başıma hiç gelmedi. Ancak canlı hayvanlar sonuçta onu ürkütmeden kafesin içine gitmesini sağlayarak kıs bir sürede yapın kontrolünüzü