yumurtaya yatarmi.... ?

kariza

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Yilmaz
siz saygıdeğer üstadlarımıza bi sorum olacaktı dün kendime bi çift kuş daha aldım tam alacıgım sırda şans eseri dişi kuş aldıgım yerde yuvalık olmadgı için kafesin içine yumurtladı bende kuşları ve yumurtasını aldım ewe getırdım yumurtayı yuvalığa koydum dişi kuş yumurtaya yatarmı bu gun baktım yuvalıga kafasını sokuyor yuvanın ıcınde bısey yapıyordu eger yatarsa yavru cıkarmı yumurtadan. cvplarınız için şimdiden teşekkürler....

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
yerini değiştirdiginiz için yatmayabilrde eger yumurtasını sahiplenme gibi bi huyu özelliği varsa bakıcı ise yatabilrde :)

kariza

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Yilmaz
peki bu çiftlerin yanında baska bi çift daha var birbirlerni görmelerinde bi sakınca olurmu yanyana

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
şans meselesi  fakat diğer  yumurtalar  sırayla gelir.. inşALLAH yuvalığa yumurtlar ve dilerim kızgın  yumurtası değildir....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Büyük ihtimalle yatmaz. Bu kuluçka boşa geçer gibi. Ancak umudunuzu yitirmeyin. Her şey olabilir. Siz kuşları rahatsız etmeyin. Olmazsa da diğer kuluçkaya yuvaya yapar.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
diğer  kuluçka kesin ama araya petshop girince  ben  çiftlerden bile  şüpheliyim be efem.....

R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Büyük ihtimalle yatmaz. Bu kuluçka boşa geçer gibi. Ancak umudunuzu yitirmeyin. Her şey olabilir. Siz kuşları rahatsız etmeyin. Olmazsa da diğer kuluçkaya yuvaya yapar.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ KUŞLARIMIZA GEREKLI İMKANI SAĞLAMAK VE SONRA İŞİ ONLARA BIRAKMAKLA MUKELLEFIZ  YALNIZ YUMURTA YAPMASI KIZGINLIK YUM DEĞİLSE EŞ TUTTUĞU VE UREYECEĞİ ANLAMINA GELIR GOZUN AYDIN BU KULUÇKA PAS GEÇSEDE EN KISA ZAMANDA YENISINE BAŞLAR SEN RAHAT OL VE TAKIP ET IYI BAK SLM

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Karahan UZUN.' Alıntı:
diğer  kuluçka kesin ama araya petshop girince  ben  çiftlerden bile  şüpheliyim be efem.....
O ihtimali hiç söylemek istemiyorum zaten abi...

kariza

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Yilmaz
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ KUŞLARIMIZA GEREKLI İMKANI SAĞLAMAK VE SONRA İŞİ ONLARA BIRAKMAKLA MUKELLEFIZ  YALNIZ YUMURTA YAPMASI KIZGINLIK YUM DEĞİLSE EŞ TUTTUĞU VE UREYECEĞİ ANLAMINA GELIR GOZUN AYDIN BU KULUÇKA PAS GEÇSEDE EN KISA ZAMANDA YENISINE BAŞLAR SEN RAHAT OL VE TAKIP ET IYI BAK SLM
teşekkür ederim ozamn ben yuvalıktakı yumurtayı alıyorum .. bi sorum daha olcaktı  yanlarında bı kafes daha var benım dha önce aldgım kuşlar kafesleri yanyana birbirlernı görmede bi sakınca varmı yoksa birbirlenı görmelerını engellımmı?

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
kuşlar birbirirlerini görmeseler iyi olur ama seslerini duysunlar birbirlerinin bu kuşlaı hem kızdırır hemde sürü psikolojisine yol açar :D yuvalarrın agzı birbirini görmesin

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
2 çiftin birbirini görmesinden bahsediyorsanız, Oğuzhan abime katılmıyorum. Birbirlerini görmeleri daha iyidir.

kariza

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Yilmaz
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
2 çiftin birbirini görmesinden bahsediyorsanız, Oğuzhan abime katılmıyorum. Birbirlerini görmeleri daha iyidir.
görsünlermi görmesinlermi oguzhan abi görmseler daha iyi olur diyor...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
O Oğuzhan abinin fikri. Ben desteklemiyorum.
Çiftlerin birbirini görmesi daha iyidir. Birbirlerini görmeleri onları tetikler. Önceleri biraz ilgileri dağılır ama yaklaşık 1 hafta içinde birbirlerine alışırlar.Kendi işlerine diğer çiftten aldıkları destekle daha da şevkle devam ederler.Örnek olarak önemli bir üretici olan Günay Dönmezin tüm kafesleri kuşların birbirini görebileceği şekildedir. Günay abiyi de kime sorsanız nasıl bir üretici olduğunu anlatır. Bilgisine ve tecrübesine de şüphe yoktur. Sizin tercihiniz ben bildiğimi söylerim.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
tercih size kalmış bn bir yerde okumustum tecrübem yok ama sadece okumustum kuşların birbirini değil de seslerini duymaları kızıstırımıs kuşları diye ama fark etmz yani sadece yuvaların ağızları birbirini görmemesi lazım

kariza

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Yilmaz
teşekkürler arkadaşlar çok sagolun  yanya birbirlerni göruyolar artık biraz fazla sesleri cıkmaya başladı birbirlerni görmeye başladıktan sonra ama aışlırlar heralde:)