Yumurtayı açmam gerekirmi ?

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
      Herkese hayırlı günler, kuluçkada olan kuşlarımın 7 yumurtası vardı 3 yavru çıktı, 4. nün 8 aralıkta çıkması gerekiyordu, yumurta sarardı ama henüz birşey yok, Selahattin Bey'in paylaşmış olduğu bir video vardı, yumurtaları atmadan önce suda canlı olup olmadıklarını tespit için, yalnız uygulamaya korktum erken mi olur diye, yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
    Birde, anne kuşumun sağ göz çevresindeki tüyleri döküldü,bu yavruları sürekli beslediğinden yıpranmış olabilirmi bu konudada yorum yaparsanız sevinirim...

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
ebru hanım yumurtalar konusunda bence hiç acele etmeyin bekleyin çünkü yumurtalar 2 şer gün arayla çıkıyor tüy konusuna gelince kuşunuz büyük ihtimalle tüye girmiş olabilir yumurtalarla oynamayın :)

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
2'şer gün arayla olduğu için tedirginim bugün 3. yavru çıkalı 4 gün oldu, 4. hala gelmedi :( 

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
iki gun daha bekleyin eger dolu yada boş oldugunu tespit edemiyorsanız.. ılık bir suyun icinde bir dakikayı gecmeyecek sekilde bekletin. sonrada kurulayip yerine koyun.. yumurta dolu ve ebeveyn icinde yasiyorsa cıkacaktir..hayırlısı olsun

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Yumurtaları ilk yumurtlandıgı gün sıra numarası ile numaralamadı isenizki genelde hiç birimiz yapmayız  7 yumurtanın hangisinin sırasının geldigini ve gününü doldurdugunu bilemezsiniz .ilk yumurta ile 7.yumurtanın arasında 12 gün çıkım vakti farkı olur.o yüzden acemi oldugunuzuda düşünerek benim tavsiyem 7. yumurtanın çıkım tarihine kadar yumurtalara dokunmayın derim.ama ışıkla kontrol edebilirim dolu olup olmadıgını anlarım derseniz o başka..

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum, herkese hayırlı, sağlıklı üretimler...

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Ebru Hanım 1  2 Gün Beklemeniz Faydalı Olur Bence