yumurtayı yuvalığa değilde dışarı yapması

ulas

Üyemiz
Adı
ulaş
Soyadı
inan
arkadaslar merhaba
gecen  kafese attığım kuslardan bir çifti yumurtayı yuvalığa değilde kafes zeminine yapıyor.yerden alıp yuvalığa koydugumda ise yuvadan atıyorlar.kuslar gayet sağlıklı görünen bir hastalığı yahut tüy değişimi stres gibi olaylarda yok.tek (-) leri ise ilk defa  eşe atıldılar.bu ilk defa eşe atılmanın dısında farklı bir neden den dolayı yumurtaları atmaları söz konusumudur. tecrübeli, üretici arkadaslarımızın da görüşlerini almak isterim... tesekkürler

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Yumurtanın boş olması ihtimali yok mu sizce ? Yumurtayı yuvadan atıyormuş boş yumurtayı atabilir diye biliyorum.Yanlışmı biliyorum?

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Yuvalığı beğenmiyor yahut yuvaya güvenmiyor dur..

ulas

Üyemiz
Adı
ulaş
Soyadı
inan
hakan tuna' Alıntı:
Yumurtanın boş olması ihtimali yok mu sizce ? Yumurtayı yuvadan atıyormuş boş yumurtayı atabilir diye biliyorum.Yanlışmı biliyorum?
yumurta zaten boş çünkü üzerine oturmadan yere yumurtluyor ;) yuvayadaan benim yerden alııp yuvalığa koydugum yumurtaları  atıyor:D

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Benimde başıma gelen bir durumdu. Box içindeydi kuşlar. İlk yumurtasıydı. Boxtan normal tel kafese koydum. Hem yumurtlamaya devam etti, hemde artık yuvalıktan çıkmıyor.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Dışarı yumurtlama sebeplerinin en başında yuvaya güvenmeme gelir.