yumurtladı

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
ii akşamlar uzun bi beklemenin ardından (16 gün)kuşların dün gece yumurtladı ancak düngece yumurtladıktan sora kuşu yatmadı yumurtaya gecede ışıkları söndürdüm yine girmedi yuvalığa bugün akşama kadar ne oldu bilimiyorum ama geldiğimde yatıyordu yumurtaya elimi değimdim sıcaktı yumurta şuanda yatıyo acaba bu yumurta o kadar süreden sora canlı kalmışmıdır birde yumurtada kan vardı bu ilk olduğunamı işaret oluyor anladığım kadaryla tecrübesiz bi dişi

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
dişi ilk yaptıktan sonra yumurtayı hiç ısıtmamışsa yatmayınca 3-4 gün birşey olmaz yumurtaya ama bir kez ısıtıp kalkarsa olur bu yüzden sizin yumurtaya bişey olmaz eğer bundan sonra kalkmazsa. kan konusunda da bilgim yok pek ama bir sorun oluşturmaz bence.

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
abi zaten gündüzleri işteyim günde bikere bakıyorum oda normal olduğunu düşünüyorum dediğinizi yaptın ancak çıkıyo yuvadan neyse artık yatarsa yatar yatmasada kendi bilir

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
evet sizde aynı benim pozisyonumdasınız benim dişide 3 üncü yumurtaya kadar doğru dürüs yatmadı yumurtalara ama merak etmeyin selahattin abi sanırım hepimize aynı tavsiyeyi vere vere yoruluyor  ama yapılacak tek şey onları rahatsız etmeden beklemek benim ilk yavru dün çıktı ve şuan onun cik çik sesleri eşliğinde mesajı yazıyorum darısı tüm bekleyenlerin başına

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Genellikle ilk yumurtaya yatmazlar 2. yumurtadan sonra yatmaya başlarlar. Yumurtaya herhangi birşey olmamıştır. Yumurtanın dışının hafif kanlı oluşu ilk yumurtada normaldir. İlk yumurta çıkışında bazı kılcal damarlar çatlar ve yumurtanın dışı kanlı olur.

E

elaziz2316

Guest
    Selim gözünaydın, inşallah bol yumurta ve tam çıkım elde edersin.

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
peek umudum yok çünkü dişi sizin dediniz gibi tecrübesiz bi kuşa benziyor inşallah olursa burda paylaşırım sağolun

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Genellikle ilk yumurtaya yatmazlar 2. yumurtadan sonra yatmaya başlarlar. Yumurtaya herhangi birşey olmamıştır. Yumurtanın dışının hafif kanlı oluşu ilk yumurtada normaldir. İlk yumurta çıkışında bazı kılcal damarlar çatlar ve yumurtanın dışı kanlı olur.
+1