Yumurtlama ile ilgili bir soru

Emrah ÖZTÜRK1

Üyemiz
Web sitesi
www.teztasarim.com
Adı
Emrah
Soyadı
ÖZTÜRK
kuslar bayadır bende 2 cıft var 1cıftın erkegı foluga gırıyor ama dısı fazla gırmıyor bındıgını gormedım dısı kus nadır gıriyor foluga neden dır acaba  ciftlerden biri tecrubelı yavrusu alınmıs ama bu aralar dısı erkegı kovalıyor erkek bacak atıldıgı goruldu ama bınıldıgı gorulmedı :=)

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
Emrah ÖZTÜRK' Alıntı:
kuslar bayadır bende 2 cıft var 1cıftın erkegı foluga gırıyor ama dısı fazla gırmıyor bındıgını gormedım dısı kus nadır gıriyor foluga neden dır acaba  ciftlerden biri tecrubelı yavrusu alınmıs ama bu aralar dısı erkegı kovalıyor erkek bacak atıldıgı goruldu ama bınıldıgı gorulmedı :=)
muhabbet kuşu üretimi sabır işidir kuşlarınızın bakımını düzenli yapacaksınız ve bekleyeceksiniz benimde hiç yavrusunu alamadığım bir çiftim vardı  6 ay bekledim ve sonun da yumurtladı kuşları fazla rahatsız etmeyin yer değişikliği yapmayın

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
kuşlarınıza zaman verin, sabırlı olun, onları rahatsız etmeyin ve bakımlarını iyi yapın.

baygul

Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
BAYGÜL
Bende de srounlu bir çift var erkek hazır ama dişi nazlanıyor, üstadlar sabır diyor  bekliyoruz bakalım. Bencede  bir süre beklemekte fayda var ,  bakım + sabır = üreme  ...  Bol yavrular almanız dileğiyle.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
resim ekleyebilirseniz daha iyi yorumlar alabilirsiniz.belki dişinin yaşı daha küçüktür....