YAKIN BİR ZAMANDA SENDE MUTLU OLACAKSIN YETERKİ KUŞLARI SIKSIK RAHATSIZ ETME BU ARALAR YUMURTLARarey63' Alıntı:ÇİFTİMİN ÇİFTLEŞTİĞİNİ GÖRÜYORUM FAKAT 15 GÜN OLMASINA RAĞMEN YUMURTLAMADI ACABA ÇİFTLEŞTİKTEN NE KADAR SONRA YUMURTLAR BELİRLİ BİR SÜRESİ VARMI?
SİZİ ÜZMEK GİBİ OLMASIN BEN İLK BAŞLADIĞIMDA ÇİFT SAYIM AZKEN DÖRT AY BOYUNCA GÜNDE ENAZ BEŞKERE ÇİFTLEŞEN KUŞUM YUMURTLAMADISelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:YAKIN BİR ZAMANDA SENDE MUTLU OLACAKSIN YETERKİ KUŞLARI SIKSIK RAHATSIZ ETME BU ARALAR YUMURTLAR
çiftleşmeden 5 gün sonra yumurtlaması normalmi acabaAhmet Tatlıpınar' Alıntı:Benim de çiftimin biri her gün çifleşiyordu aradan 20 gün geçmesine rağman yumurtlama mıştı dişi yumurtlayacak gibi sürekli yuvalıkta yatardı çareyi bizde eşleri bozmakta bulduk benim muhabbet kuşlarım çifleştikten en geç 5 gün sonra yumurtluyor bence sizin kuşların birinde sorun var galiba
cihan aytan' Alıntı:çiftleşmeden 5 gün sonra yumurtlaması normalmi acaba
Dişiler kızgınlık zamanında yumurtalıkta yumurta erken oluşmaya başlayabiliyor. Bende de o tarz çok kuş var. Gayet normalcihan aytan' Alıntı:çiftleşmeden 5 gün sonra yumurtlaması normalmi acaba