yumurtlama takvimim karıştı ???

E

elaziz2316

Guest
mustafa buruk' Alıntı:
HAVUZ PROBLEMİ GİBİ smileki smileki
    Tıpkısı gibi. İnşallah doğru yolu bulursun. Neticeyi bizlerle paylaşırsan merakımızı gidermiş olursun.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ya bu çiftim beni her  kuluçkasında şaşırtıyor birgünde 2 yavru birden çıkarıyor 1 günde 2 yumurta birden yumurtluyor zaten dişinin yüzünü göremiyoruz hanfendi hep doğumd maşallah  :-\

dinlendirmek lazım

şuan yuvada 2 yavru 8 yumurta var yumurtanın biri yok 9 taneydi  ???

4. yavru çıkmadı sanırsam boştu galiba şuan 8 günlük arayı bekliyeceğiz  ...

bugün ilk yumurtasını yapan bir kuşum var yumurtalara işaret vurup altına 2 tane sürsemmi diyorum ama kuşunda huyunu bilmiyorum ilk yumurtasını yaptı

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
o ilk yumurtayı yapan kuşa hiç dokunma derim zaten acemiliği var birde ekstra yük yüklersen sıkıntı olabilir
ve birde sen kuşlara yüksek e vitamini içeren mamalardan vermiyorsun dimi dediğine göre anormal bi kuluşka yaşıyor kuşların

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ömer ADAM' Alıntı:
o ilk yumurtayı yapan kuşa hiç dokunma derim zaten acemiliği var birde ekstra yük yüklersen sıkıntı olabilir
ve birde sen kuşlara yüksek e vitamini içeren mamalardan vermiyorsun dimi dediğine göre anormal bi kuluşka yaşıyor kuşların
valla ömer neredeyse  1 aydır vitamin kullanımını durdurdum işin açığı bence enbüyük sebep hijyen olmak taze su sürekli ve rahat ortam güneş alan bir oda mama takviye  elmayı ve havucu çok kullanıyorum acaba diyorum :)