yumurtlamak üzere

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
S.a. üstadlar benim çiftin 2 yavrusu var 35 günlük yuvadan atlayıp beni görünce geri giriyorlar yere yem koyuyorum baktıgımda bitmiş oluyor anne tekrar yumurtlamak üzere ne yapmam gerekiyor yavruları ayırmalımıyım ?

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
kardeşim bekle bir müddet sabret zaten gerektiği zamanda yavrular yuvalıktan atlayacak ve anne yumurtlayacaktır 2 3 gün sabret gözlemle kavga gibi bir durum olursa ayır tabiki..

tansel canbaz

Üyemiz
Ben yavrularımı 31.gün ayiriyorum bence ayırma vaktiniz gelmiş yem kırmayı öğrenmişlerdir biraz daha dikkatli gözlemleyin derim.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
35 günlük olmuşsa ayrılma vakitleri gelmiş.Kafes boyutunu bilmiyorum ama kimi yavrular çetin ceviz oluyor.Dışarıda durduklarında anne ile baba eşleşme durumundayken bozabiliyorlar.

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
Onur ÖZDEMİR' Alıntı:
kardeşim bekle bir müddet sabret zaten gerektiği zamanda yavrular yuvalıktan atlayacak ve anne yumurtlayacaktır 2 3 gün sabret gözlemle kavga gibi bir durum olursa ayır tabiki..
üstad kuşlar zaten yuvadan atlıyor geri yuvaya giriyor o kadar büyüdü ama yem yeyip yemediklerini görmedim

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
tesekkurederim ayırdım zaten tünekte bekliyor kuşlarım şu anda dişi kuşumun ilk yavruları 2. kuluçka dönemi olmak üzere bugun yumurtlar cok hızlı