YUMURTLAMAYAN DAMIZLIKLAR

zey_zey

Üyemiz
Adı
yaşar
Soyadı
akyıldız
Selam arkadaşlar. 2 ay önce bir üretimhaneden damızlık çift aldım. bitanede yeme gelmemiş yavruları vardı. yavru bir sebepten öldü. çiftin bu ikinci yumurtlamasıymış.bende yine olur diye bekledim ama çift bir türlü yumurtlamadı. ayrıca çok durgunlar sesleri çok az çıkıyor. sessiz bir odada tuttuyorum hiç çiftleşicek gibi gözükmüyolar. evi yadırgamış olabilirlermi. yumurtlatamazsam artık satmayı duşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Ömer Keskin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Keskin
Biraz zaman tanıyın onlara.. Sabır önemli,üretim hane ile eviniz ortamı arasında dağlar kadar fark var

Kuşcu11

Yeni Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
Kuşcu
Bütün bakımları aklınıza gelecek her şeylerini karşılıyorum fakat herhangi bir çiftleşme yok abilerim bana yardımcı olabilecek yol gösterecek bir abim var mı?

murat11

Takipçi Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
DEMİR
Yaşar AKYILDIZ' Alıntı:
Selam arkadaşlar. 2 ay önce bir üretimhaneden damızlık çift aldım. bitanede yeme gelmemiş yavruları vardı. yavru bir sebepten öldü. çiftin bu ikinci yumurtlamasıymış.bende yine olur diye bekledim ama çift bir türlü yumurtlamadı. ayrıca çok durgunlar sesleri çok az çıkıyor. sessiz bir odada tuttuyorum hiç çiftleşicek gibi gözükmüyolar. evi yadırgamış olabilirlermi. yumurtlatamazsam artık satmayı duşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim
RESİM YUKLERSENIZ BIR BAKALIM KUŞLARIN DURUMUNA BELKI TÜY GİRMİŞ OLABILIRLER