Yurt Dışından Kuş Getirebilmek!!

baybaskan

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yesirbilisim.com-www.rolekselektromekanik.com
Adı
Umut Muharrem
Soyadı
Yesir
Merhaba;
kısa zaman sonra eşim İngiltere'ye Birmingham'a gidecek. Burdan 1 çift kuş aldırmayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir üretici var mıdır ? Ayrıca bu işlemin prosedürü nasıldır ? herhangi bir yasal işlemi var mıdır ?

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
merhaba kardeşim hiç ordan getirmeye uğraşmayın sitemizde ordaki üreticilerden kaliteli üreticilerimiz var türkiyede dolarları yabancılara kaptırmayalım..... rotfl

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
bence üretici arama oradaki iyi bir pet shoptan genç bir takım alın, en azından oradaki pet shoplarda bir standart var türkiyedekilerden daha iyi baktıkları kesin

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Arkadasımız prosedür hk bılgısı olan varmı dıye sormus,siz alakasız şeyler yazmışsınız,belliki yardıma ihtiyacı var

ErolDSV-ALMAnya

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Baskal
Kerim YAPAR' Alıntı:
Arkadasımız prosedür hk bılgısı olan varmı dıye sormus,siz alakasız şeyler yazmışsınız,belliki yardıma ihtiyacı var
rotfl rotfl
Buradan Türkiyeye göndermek icin kuslarI toplayanlar var ama nasil geciriyorlar bende bilmiyorum

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
ben bi üreticiden duymuştum kuşları onların ulkesıne sokmak zor ve ugraşlı fakat adam onlardan getirirken gumrukte hıc sorun cıkartmıyor goz yumuyor ulke ekonomısıne katkıda bulunuyorsun demişti turkıyeye getırırken rahat getırıyormuş bilgili kişiler yorum yapacaktır

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Umut bey sanırım eşiniz uçakla gelirken ordan burya bilet alımında bildirim yapması lazım 1 çift muhabbet kusu ıle Kafes için de canlı hayvan kargo bölümleri oluyor onların daha önceden bıldırım yapılarak getirtebilirsniz ama daha ınce detaylar hakkında bilgi almak için Hangı hava yoluyla gidip gelcekse ordan bilgi almanız daha kolay olcaktır

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
bence yurt dışına gerek yok türkiyede çok çok güzel kuşlar var